(Q & A) Sape BLACKberry user... ? Jom kita bertukar2 PIN !

CG Sponsors




EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
salam

tatau thread ni dah ade ke blom ? kalau dah ada bley laa MOD delete yer...

kepada warga CG yg guna BB, pe kata kita bertukar2 PIN utk BBM kita

aku mulakan ...

 
Last edited:
Sponsored Post

imranz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2009
Messages
519
Reaction score
0
Points
10
salam

tatau thread ni dah ade ke blom ? kalau dah ada bley laa MOD delete yer...

kepada warga CG yg guna BB, pe kata kita bertukar2 PIN utk BBM kita

aku mulakan ...

pin aku :

20F219A4
Bro, kasi post la BB punye pin barcode, baru advance gitu :)
 

imranz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2009
Messages
519
Reaction score
0
Points
10
aku tatau nk upload gamba dlm CG ni bro
:eek::eek::eek:
Upload je kt photobucket tu. Hehe... So sebagai permulaan, aku kasi letak barcode aku dulu :D

So kalau nk sape2 nk add tu, kena scan pakai camera BB tu tau :">

 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
aku baru scan barcode tu..pending autorization heheheh
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
cam ner retrieve own barcode eh?
 

ckama33

Active+ Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,946
Reaction score
158
Points
33
scan pakai camera neonode xle ker?
 

kiuts

Fun Poster
Joined
Nov 6, 2009
Messages
324
Reaction score
4
Points
25


Kampung Group... Join us today... ;)
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
ape faedahnye pin bb nih eh?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register