sape ada ea yg set po hi n low smalam?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16879
USD / JPY
104.375
GBP / USD
1.29791
USD / CHF
0.91522
USD / CAD
1.32910
EUR / JPY
121.992
AUD / USD
0.70685

CG Sponsors




fxfreakstar

Active+ Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
sapa2 ade ea yg camnie?
akan set po hi n low smalam sbaik di on
leh set tp n sl :)cgrock
plz share sini..hehe:D
 
Sponsored Post

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
sapa2 ade ea yg camnie?
akan set po hi n low smalam sbaik di on
leh set tp n sl :)cgrock
plz share sini..hehe:D
kalo nak beli saya ada... kalo nak free saya x dok :D
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
tu dia , bro jejantas ada .

ni teknik awal market bukak tu ke bro : boleh share SS je tak . harga tu no problem . sesuai dengan menghargai usaha orang lain lah kan .
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
bape tuan nak jual? pm la sy hehe :)paid
bro, ni teknik camne bro . bukak 5 pagi . kalau hit high atau low price semalam . dia akan masuk eh .

cite sikit boleh bro :D
 

fxfreakstar

Active+ Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
bro, ni teknik camne bro . bukak 5 pagi . kalau hit high atau low price semalam . dia akan masuk eh .

cite sikit boleh bro :D
yup gitu le citenye..hehe try tgk data2 lepas cambest :-?
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
yup gitu le citenye..hehe try tgk data2 lepas cambest :-?
bro dah try trade cara ni secara manual .

sebab aku pernah baca cara camni , kat mane ye tp lupe :p
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
bro, ni teknik camne bro . bukak 5 pagi . kalau hit high atau low price semalam . dia akan masuk eh .

cite sikit boleh bro :D
Time Trading ada... ikut suka nak trade bila
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
Time Trading ada... ikut suka nak trade bila
biasanya orang pakai teknik ni camne cara trade dia . hanya sekali sehari trade ke atau camne .
 
Sponsored Post
Top
Log in Register