To Sell sapa tau mana nak dpt screen china phone A968

CG Sponsors




aprioq

Fun Poster
Joined
May 1, 2006
Messages
560
Reaction score
2
Points
15
aku nyer phone touch screen dia dah pecah sbb jatuh... sapa tau mana nak dpat spare part brp harga dia.....
 
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
ko area mana kalu kat area kuantan leh jumpa aku
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
biasa aku caj rm50 jer siap pasang tp aku kena tengok jugak sreen dia same dengan csl m50 ke n77 ker,n88 ker takut tak same saiz barang dia same jer cuma beza saiz
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
kalu boleh ko letak la gambar henset tu boleh aku tengok buget
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
dia punya touch sreen je kan bukan sreen kan
 

aprioq

Fun Poster
Joined
May 1, 2006
Messages
560
Reaction score
2
Points
15
sory bro... screen aku pecah sume... liquid dia pun dah kuar
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
kalu skali sreen mungkin rm150++ jugak rege dia
 

WindfaLL

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
4,695
Reaction score
4
Points
25
bagus thread ni... bengkel online gitew.... gud gud!! :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register