BTC USD 61,141.1 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sapa tau harga s/ware autocard 2010???

roslinda

Active Member
Joined
Jun 4, 2006
Messages
1,873
Reaction score
10
Points
25
salam,

nak tanya sapa tau harga software autocard 2010 atau 2007??

harap kwn2 dpt membantu...:D:D
 
Sponsored Post

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
tuh salah taip ker mmg nama software tuh autocard o_O

ker TT nk tanya AutoCAD 2010.. :eek:
 

pyan.software

Active Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
1,109
Reaction score
1
Points
25
Harga x byk beza beza utk AutoCAD 2010 dgn 2011. utk 2007 x pasti harganya, lagipun 2007 dh xda kat market.
Kalau nk 2007, kn pandai google.
 

SF:Syukri

Active+ Member
Joined
Nov 28, 2010
Messages
2,630
Reaction score
255
Points
41
klw awak nak awak boleh mintak kat ublibrary, segalanya percuma. ko nak aper video,software,ebook, games dan macam2 lagi la, aku pun mintak kas sana games yang aku upload masuk kat dalam cg ni...

semua dia akan carikan untuk ko cuma ko g tau lepas 10 20 minit ko masuk tegok mesti dah ada...

web ni baru lagi so masih kekurangaan, jadi dia kan cari kepada sesiapa yang memohon aper yang ko orng nak...

http://www.ublibrary.zxq.net

web org malaysia, semua softwar perimum no traial...

user aku kat ublibrary kilat
wasalam juz berkongsi
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register