BTC USD 48,016.8 Gold USD 1,754.68
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sapa penah kena double charge celcom 3G (PDA user)?

moshafa

Fun Poster
Joined
Jun 24, 2008
Messages
321
Reaction score
4
Points
15
Salam semua.

15 September yang lalu saya register celcom bb unlimited 68. Bila sampai bil, yang unlimited kena charge, pay per click pun kena. Paling xpuas ati bila dalam bil 3G dn gprs dikira asing2.Yang pelik tu berbelas kali call, datang sendiri kat service centre memanjang kata 3G & gprs dikira sekali dalam pakej 68 tu.

Ada sapa2 yg penah kena camtu? Celcom hantar bil bru x? Dalam bil korang camane rupa ek?

Orang keje celcom!!!! Tolong aku!!!:(:(:(
p/s: saya surf pakai PDA, combine dgn celcom executive 50, guna simkad telepon
 
Sponsored Post

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
aku pun kena...aku pakai phone gak jadi modem....aku rasa masalah phone tu..pasal....GPRD ngan 3g lain caj...ntah la...aku pun tak tau..tau tau sampai 3 ratus lebih jer...cam yahudi
 

moshafa

Fun Poster
Joined
Jun 24, 2008
Messages
321
Reaction score
4
Points
15
aku pun kena...aku pakai phone gak jadi modem....aku rasa masalah phone tu..pasal....GPRD ngan 3g lain caj...ntah la...aku pun tak tau..tau tau sampai 3 ratus lebih jer...cam yahudi

Report dah berkali2 dah..
So bro msih guna PDA lagi? celcom kata apa? masih pakai celcom?
 

aji79

Active Member
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
20
celcom ni suka makan duit org jak
 

masreemie

Super Active Member
Joined
May 16, 2007
Messages
6,761
Reaction score
0
Points
60
Salam semua.

15 September yang lalu saya register celcom bb unlimited 68. Bila sampai bil, yang unlimited kena charge, pay per click pun kena. Paling xpuas ati bila dalam bil 3G dn gprs dikira asing2.Yang pelik tu berbelas kali call, datang sendiri kat service centre memanjang kata 3G & gprs dikira sekali dalam pakej 68 tu.

Ada sapa2 yg penah kena camtu? Celcom hantar bil bru x? Dalam bil korang camane rupa ek?

Orang keje celcom!!!! Tolong aku!!!:(:(:(
p/s: saya surf pakai PDA, combine dgn celcom executive 50, guna simkad telepon

masz pun kena gak... sampai bil Rm2k lebey... ~X(~X(~X( huhuhu... pastu bila bayar tetiba bil jadik negative plak... yahooo... bley guna tepon sesuka ati la... ekekek...:eek::eek::eek:
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,434
Reaction score
107
Points
83
pening jg kena hidden cost mcm ni...
marah pun ada geram lagi la....:mad:
aku baru nak try sambar 1.....:-?
 

moshafa

Fun Poster
Joined
Jun 24, 2008
Messages
321
Reaction score
4
Points
15
masz pun kena gak... sampai bil Rm2k lebey... ~X(~X(~X( huhuhu... pastu bila bayar tetiba bil jadik negative plak... yahooo... bley guna tepon sesuka ati la... ekekek...:eek::eek::eek:

ape punya ngarut la celcom ni..
so skrang da ok ke?
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
aku pakai 3G Celcom BB gak... OK jer byr 68 monthly ( x de hidden kos)

mungkin konflik kau daftar simkad utk connect internet dan buat phone call .... dan jadikan phone tu sbgai modem..

better kau daftar simkad pakej 68 dan beli modem lain utk konet internet...
:)paid:)paid:)paid
 

Zul.H

Active+ Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
2,754
Reaction score
21
Points
25
celcom mmg suka putar duit kastemer!!!
x pdn kampeni GLC!!
 

moshafa

Fun Poster
Joined
Jun 24, 2008
Messages
321
Reaction score
4
Points
15
aku pakai 3G Celcom BB gak... OK jer byr 68 monthly ( x de hidden kos)

mungkin konflik kau daftar simkad utk connect internet dan buat phone call .... dan jadikan phone tu sbgai modem..

better kau daftar simkad pakej 68 dan beli modem lain utk konet internet...
:)paid:)paid:)paid

gue xde laptop..:(
PDA tu la yg jdi penymbung talian hayat gue.hukhuk..:(:)((
kot ada sesape yg nak sponsor leh jugak!!:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register