Sapa nak free signal !!!!ton...ton....ton....

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20549
USD / JPY
107.061
GBP / USD
1.39524
USD / CHF
0.91774
USD / CAD
1.26462
EUR / JPY
129.061
AUD / USD
0.77828

CG Sponsors




Hantu_Kuda

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2009
Messages
404
Reaction score
1
Points
15
Nama saya muhd [email protected],Partner kepada Synergi Group.

ok saya yng mewakili synergi ingin mewar-warkan kepada semua penduduk Carigold yg kami telah mengadakan program signal live kepada semua secara PERCUMA!!!...



Sila Baca disini http://synergi-community.blogspot.com/


iniadalah testimonial dr trader kami yg mengikuti program ini signal hari pertama selepas kami lancarkan program ini:

 
Sponsored Post

Mr.Jazz

Fun Poster
Joined
Jan 11, 2009
Messages
357
Reaction score
7
Points
15
tahniah bro. bagus2. usaha murni ni.
 

cj7

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2010
Messages
772
Reaction score
6
Points
15
tq TT..aku pun nk join gak..
tggu market open lu..
 

SavvyKuPower

Active Member
Joined
Aug 13, 2009
Messages
1,014
Reaction score
246
Points
33
dah ada 10 orang dlm group..limit to 50 orang satu satu masa
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,884
Reaction score
8,266
Points
716
ceq ni pun nak join gak :">
 

SavvyKuPower

Active Member
Joined
Aug 13, 2009
Messages
1,014
Reaction score
246
Points
33
masta tomie kena bagi signalkat kami lagi ada la...kekek
 

cj7

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2010
Messages
772
Reaction score
6
Points
15
TT nape xshare je kat sini signal 2..rmai sket warga CG leh join..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register