Sapa Leh Offer Pasang Ngv Rm2000, mana ada, kalu yg buat ngan buluh ada le.

Recommended Brokers


DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,108
Reaction score
690
Points
166
Salam Semua

Ada Sesapa Kat Area Melaka Leh Offer Pasang Sistem Ngv Under Rm2000 Tak? Klau Ada Meh Pm Aku. Minggu Depan Aku Nak Terus Pasang Je.

Or Email

 
Last edited:
Sponsored Post

isixisixisisix

Active Member
Joined
Mar 12, 2007
Messages
1,127
Reaction score
0
Points
20
salam perkenalan bro.
aku minat gak nak pasang NGV nih.. tapi jangan rasa suka kita terus pasang. apa yg saya nak citer ialah bulan lepas ada kawan kepada kawan saya baru dapat kemalangan .. pasal NGV. apa yang berlaku ialah van dia meletup n kawan kepada kawan saya tu skg ni kat unit rawatan rapi hukm n mengalami 65-80 burn. sebab utama ialah berlaku kebocoran gas NGV pada van dia... so my advice is.. make sure kedai/yg memasang NGV ni adalah yg betul2 certified... for our own safety..
 

dino

Super Active Member
Joined
May 9, 2007
Messages
7,613
Reaction score
0
Points
60
Aku nak tanya,berapa banyak petrol blh save kalau pasang benda alah nie?...........
 

erDrAg00n

Moderator
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
patco NGV menawarkan Rm2000 servis pemasangan...
 

arulgit

Active Member
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,061
Reaction score
13
Points
25
salam perkenalan bro.
aku minat gak nak pasang NGV nih.. tapi jangan rasa suka kita terus pasang. apa yg saya nak citer ialah bulan lepas ada kawan kepada kawan saya baru dapat kemalangan .. pasal NGV. apa yang berlaku ialah van dia meletup n kawan kepada kawan saya tu skg ni kat unit rawatan rapi hukm n mengalami 65-80 burn. sebab utama ialah berlaku kebocoran gas NGV pada van dia... so my advice is.. make sure kedai/yg memasang NGV ni adalah yg betul2 certified... for our own safety..
alamak..takutnyer..
 

PulutLepa

Junior Member
Joined
May 30, 2008
Messages
96
Reaction score
1
Points
11
Takut dengar eh eh NGV tu ape ah? :-? :-? :-?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,108
Reaction score
690
Points
166
salam perkenalan bro.
aku minat gak nak pasang NGV nih.. tapi jangan rasa suka kita terus pasang. apa yg saya nak citer ialah bulan lepas ada kawan kepada kawan saya baru dapat kemalangan .. pasal NGV. apa yang berlaku ialah van dia meletup n kawan kepada kawan saya tu skg ni kat unit rawatan rapi hukm n mengalami 65-80 burn. sebab utama ialah berlaku kebocoran gas NGV pada van dia... so my advice is.. make sure kedai/yg memasang NGV ni adalah yg betul2 certified... for our own safety..
tq bro 4 info :)paid
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,108
Reaction score
690
Points
166
Aku nak tanya,berapa banyak petrol blh save kalau pasang benda alah nie?...........
aku pernah dengar boleh save sehingga 60% :)paid
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,070
Reaction score
776
Points
166
betul ke ada... mana ehh.. tu dah kira murah... jangan tak senonoh pasang dahle...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register