Sapa dah berjaya....?

CG Sponsors




DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
Type of lappy : compaq presario cq40-152tu

OS to install: Win xp pro sp2/sp3

use : dvd slipstream or f6 sata raid floppy disk


sapa2 dah berjaya menggunakan kaedah di atas sila reply kat sini

tq


:)cgrock:)cgrock :)paid :D
 
Sponsored Post

aragon

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2007
Messages
479
Reaction score
32
Points
20
dah try install dari hard disc tu sendiri x?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
dah try install dari hard disc tu sendiri x?
bukan masalah install dari hdd atau tak...aku cuma nak tau sapa yg berjaya install sebab setahu aku driver untuk xp belum develop lagi, aku cuma nak tau ada tak sapa2 yg dah berjaya cari driver kat mana2 complete untuk model ni

tq :)cgrock
 

sanz

Super Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
481
Points
81
aku penah install presario v3000 dlu. pening gak la nak install driver XP dia. tapi boleh je. sbb presario tu design for vista. not for XP. jadi bila da guna XP nak install driver dia ade care pelik sket. kene forcekan driver tu.
 

telor_emas

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
1,333
Reaction score
22
Points
25
aku dah berjaya wat slipstream utk compaq cq40-115au instal winxp sp2 :)
 

kichee

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
885
Reaction score
8
Points
15
korang kene amik sana sini driver..kire rojak lew...huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register