Sapa Buat Website - Kota Bharu Kelantan???

CG Sponsors




shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,005
Reaction score
208
Points
133
Salam,
Aku nak cari Sesiapa yg boleh buat/maintain website/hosting/credit card payment processor package yg competitive around Kota Bharu.... bukan apa, saja senang ketuk kepala/minum2 kalau ada problem! Kalau quotation competitive, boleh cuba...
 
Sponsored Post

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,005
Reaction score
208
Points
133
Tak de sapa2 ke??? yg kenal sapa2 ke???
 

nezam

Freshie
Joined
Jun 15, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam,
Aku nak cari Sesiapa yg boleh buat/maintain website/hosting/credit card payment processor package yg competitive around Kota Bharu.... bukan apa, saja senang ketuk kepala/minum2 kalau ada problem! Kalau quotation competitive, boleh cuba...
Salam,

Masih berminat ke pasal ni?
 

nwar

Active Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
1,505
Reaction score
1
Points
25
aku pun ingat nk cari gak sape leh buat website cuma duit xda now,nk tahu gak berape kos dia..huhuhuu
 

mohamadfaizal

Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
1,127
Reaction score
19
Points
25
ejoesolution.... atau baloot.... orang hebat duo nih... nak detail call aku 0176173515
 

baloot

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2007
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Salam,
Aku nak cari Sesiapa yg boleh buat/maintain website/hosting/credit card payment processor package yg competitive around Kota Bharu.... bukan apa, saja senang ketuk kepala/minum2 kalau ada problem! Kalau quotation competitive, boleh cuba...
Salam Shane

Aku boleh buat website n credit card payment processor yang bro maksudkan tu.. :D

Boleh contact aku di 017-3727720. Aku tinggal kat area Kota Bharu je, Jln Hospital..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register