BTC USD 36,100.5 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sapa boleh tolong buat loan

keisavi

Fun Poster
Joined
Oct 12, 2010
Messages
301
Reaction score
0
Points
10
Nak buat loan

Document tak dak, sebab buat bisness sendiri

Bank statement ada.

Orang Utara yang ade contact dalam boleh pm saye

Upfront payment memang tak leh bayar. Lepas loan approve i bagi 20%.

Serious agent boleh pm kat i.
 
Last edited:
Sponsored Post

kem5969

Active Member
Joined
May 13, 2007
Messages
1,012
Reaction score
3
Points
25
Nak buat loan

blacklist i tak sure sangat..tapi ada jadi guarantoo orang beli kereta ..tapi member tu tak bayar ..depa tarik dah...

gaji 3500 sebulan

prefer orang yg tolong di bahagian utara sahaje.

pm kat i kalo boleh.

tengok max brapa boleh i bagi 15%

takdak sapa nak tlg melain kan usaha sendiri
 

wf2010

Freshie
Joined
Dec 4, 2010
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
pm sy u punya email supaya terang details utk u
 

atak

Fun Poster
Joined
Sep 9, 2010
Messages
710
Reaction score
108
Points
23
jgn terkena ahlong dah la..
cgrian ,tlg kwn kita ni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register