BTC USD 47,962.9 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Sapa boleh rekomen ubat penyakit stroke?

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
akum..

ayah aku sakit stroke dah 2 tahun masuk tahun ni..ada tak sesiapa disini yang boleh rekomenkan aku ubat penyakit ni..kalau boleh yang ada testimoni la..dari keluarga memasing..tlg bagitau aku ya#:-S
 
Sponsored Post

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
sorry la yer..yang jenis teknologi pingat ker..piring ker..ubat laser laser ker.nanotech aku kurang sikit..aku nak UBAT..yang DIMAKAN..boleh yer ..tlg ya#:-S
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
kalau ada aku pun nk jugak... nk bagi kat bonda tercinta.. psl dia baru kena stroke bahagian muka dlm 2, 3 bulan...

Muka bondaku mcm nampak senget sebelah...
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,994
Reaction score
194
Points
83
sbb aku nak rekomen sorang ustaz ni die ubat guna air, dienye klinik tetap kat section 17 shah alam n setiap ujung bulan die ade kat pagoh and melake....so nak testi online x dek le sbb ubat tradisional kan hehe. tp kuarge aku tetiap bulan amik air gan die so duduk2 sambil tggu air masak tu ade la ramai pesakit jd die tunjuk mane satu yg ken darah tggi, kencing manis stroke, kebanyakkan pesakit stroke die yg da mati sebelah badan ke herot mulut ke semua baik dengan izin Allah.

mak aku yg asyik naik je darah tggi pun Alhamdulillah skang da x kene. tp family ko kat kedah lak jauh tuh huhu
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
sbb aku nak rekomen sorang ustaz ni die ubat guna air, dienye klinik tetap kat section 17 shah alam n setiap ujung bulan die ade kat pagoh and melake....so nak testi online x dek le sbb ubat tradisional kan hehe. tp kuarge aku tetiap bulan amik air gan die so duduk2 sambil tggu air masak tu ade la ramai pesakit jd die tunjuk mane satu yg ken darah tggi, kencing manis stroke, kebanyakkan pesakit stroke die yg da mati sebelah badan ke herot mulut ke semua baik dengan izin Allah.

mak aku yg asyik naik je darah tggi pun Alhamdulillah skang da x kene. tp family ko kat kedah lak jauh tuh huhu

Klinik Sek 17 kat mana bro Anbusan.

Aku pun tinggal kat Shah Alam...
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
sbb aku nak rekomen sorang ustaz ni die ubat guna air, dienye klinik tetap kat section 17 shah alam n setiap ujung bulan die ade kat pagoh and melake....so nak testi online x dek le sbb ubat tradisional kan hehe. tp kuarge aku tetiap bulan amik air gan die so duduk2 sambil tggu air masak tu ade la ramai pesakit jd die tunjuk mane satu yg ken darah tggi, kencing manis stroke, kebanyakkan pesakit stroke die yg da mati sebelah badan ke herot mulut ke semua baik dengan izin Allah.

mak aku yg asyik naik je darah tggi pun Alhamdulillah skang da x kene. tp family ko kat kedah lak jauh tuh huhu

aku leh amik air dia:-?
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,994
Reaction score
194
Points
83
Klinik Sek 17 kat mana bro Anbusan.

Aku pun tinggal kat Shah Alam...

aku x dek ah alamat die tp cuba ko usha2 klinik tradisional nama die Ustaz Rahim, klinik die mmg penuh selalu la kat shah alam tu sebab situ klinik utama die. die ade dr khamis sampai isnin sbb selase rabu die p klinik die kat pagoh gan melake....yg aku selalu pegi kat pagoh sbb dekat gan aku hehe.....

bro klu ko x keberatan ko call no die tanye alamat die kat ne...0132196904 nama die Ustaz Rahim. klu ko keberatan nanti aku cuba tanyekan
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register