sapa agent broadband???

CG Sponsors




may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
Salam...

saya nak pasang internet kt umah...
tp tak ada talian telefon...
leh tak?

klu leh macamana caranya?
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Salam...

saya nak pasang internet kt umah...
tp tak ada talian telefon...
leh tak?

klu leh macamana caranya?
Yang nie pun mau tanya ka...
 

Sue_Zaftrad

Freshie
Joined
Dec 30, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
saya guna maxis broadband. pegi ofis maxis (di klcc) bayar deposit RM100 bawak modem balik, cucuk kat laptop lepastu tunggu 1 jam dah boleh layar internet. bulan-bulan bayar RM68. balik kampung pun bawak.
 

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
pkai la broadband klau xde line tel..
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
saya guna maxis broadband. pegi ofis maxis (di klcc) bayar deposit RM100 bawak modem balik, cucuk kat laptop lepastu tunggu 1 jam dah boleh layar internet. bulan-bulan bayar RM68. balik kampung pun bawak.
klu stremyx macamana plak?
kelajuan maxis ni ok tak?
 

Sue_Zaftrad

Freshie
Joined
Dec 30, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
kalau modem besar (rm 68 sebulan) rumah tingkat 1 hingga 5 saja ok. Tinggi dari itu kalau time orang surf banyak (malam minggu) slow sikit.

kalau modem kecil (rm 138 sebulan) kat mana pun orait je.

tapi semua pun sama je...bila dah pakai...ada masa ok, ada masa ting tong..tapi bnyk ok dari tak ok
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
kalau modem besar (rm 68 sebulan) rumah tingkat 1 hingga 5 saja ok. Tinggi dari itu kalau time orang surf banyak (malam minggu) slow sikit.

kalau modem kecil (rm 138 sebulan) kat mana pun orait je.

tapi semua pun sama je...bila dah pakai...ada masa ok, ada masa ting tong..tapi bnyk ok dari tak ok

kt maxis centre tak ada ker
sbb nak g klcc jauhla...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register