Sapa ada Yamaha 135 LC??

CG Sponsors




internetbizjunior

Active Member
Joined
Jan 3, 2009
Messages
1,986
Reaction score
10
Points
25
kepada pemilik2 Yamaha 135 LC...
boleh x bg komen skit kt motor nie?
adkh motor nih byk KELEBIHAN atau KEKURANGAN??
then motor LC nih kalo bikin bole potong catalight/panther x?
 
Sponsored Post

zulpax

Active Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
1,118
Reaction score
8
Points
25
kepada pemilik2 Yamaha 135 LC...
boleh x bg komen skit kt motor nie?
adkh motor nih byk KELEBIHAN atau KEKURANGAN??
then motor LC nih kalo bikin bole potong catalight/panther x?
Kelebihan:
Enjin smooth dan tahan lasak
moto design cantek,best bawak aweks
boleh harap kalo jalan jauh
laju

kekurangan:
meter moto tipu!!
kena maintain selalu
motor panas!senang kena curi

itu je aku dapat..:">
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,878
Reaction score
157
Points
83
aku ade sebijik, kelebihan die laju hehe pastu smooth jek klu motong memotong ni, kelemahan die lak bile da laju si pemandu da x reti nak bawak slow jd tu amat merbahaye huhu.

bikin2 ni aku x buat sbb pada aku stended pun da laju so x yah nak rosak kan pape hehe klu solek2 ok la kot
 

sekam padi

Super Active Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
8,899
Reaction score
252
Points
91
antara² motor paling 'panas' masa kini....kawan aku baru beli 2 minggu...tup-tup kena kebas laaaaa....so berhati² le wahai pemilik 135 LC sekalian .... :D
 

internetbizjunior

Active Member
Joined
Jan 3, 2009
Messages
1,986
Reaction score
10
Points
25
LOL tu yg cuak semacam jer nk beli LC nih !
da bikin baek nyer pastu kena "rembat" plak !
buat abis duit jer....
 

chai

Banned
Joined
Jan 20, 2008
Messages
2,251
Reaction score
0
Points
20
antara motor tip top skrg...
laju,selesa,best,bagus lah..:)cgrock
 

internetbizjunior

Active Member
Joined
Jan 3, 2009
Messages
1,986
Reaction score
10
Points
25
enjin smooth tuh camne erk??
adkh mksd enjin smooth tuh x bising? or??
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,878
Reaction score
157
Points
83
antara² motor paling 'panas' masa kini....kawan aku baru beli 2 minggu...tup-tup kena kebas laaaaa....so berhati² le wahai pemilik 135 LC sekalian .... :D
solek2 mmg da x bleh da skang ni, kene crk mende yg susah nak bukak hehe cam pakai kunci yg dawai cam selalu kat tiang letrik tu mmg susah nak potong huhu pastu taruk moto kat tempat2 terang le huhu jampi2 sket hehe
 

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
ada sebijik....
tp model ES.....
rasanya model biasa lg best....
kalu nk potong catalight @ panther....
no komen le bro.....
sbb kategori lain2......
camne nk compare.....
tp kalu bro nk try....
x slah kot....
tukar carb. n tuka blok ....
ekzos pon ganti baru.....
sprocket kasi tuka.....
dah abeh tune....
try le ngan moto2 tue....
kalu trtinggal gak....
x tau nk ckp....
tp kalu abeh modified nie....
ada kemungkinan bro boleh dpt out meter....:D:D
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,878
Reaction score
157
Points
83
enjin smooth tuh camne erk??
adkh mksd enjin smooth tuh x bising? or??
x bising bunyik ringan, klu ko gear 4 pastu nak memotong lori ke kete lembu ke x yah change gear ko pulas je perh berdesup die pegi huhu....ko test drive le kat memane rase dulu klu ok beli hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register