Sani Salleh & Ferrari!!!

CG Sponsors




sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88




Bertuahnya badan jika menjadi seorang ahli perniagaan yang kaya raya. Begitulah untung’nya seorang bekas artis yang bernama Sani Salleh yang dahulu pernah menganggotai kumpulan Impression bersama Eizlan Yusof & Norman Hakim.
Hari ini, beliau mampu keluarkan RM500,000 sebagai deposit untuk kereta idaman beliau, Ferrari F 360 Modena.
Itu baru deposit. Bayaran bulanan RM14,000. Servis setiap 1,000 KM, RM1,000. Servis utama setiap 30,000 KM, RM30,000. Minyak Kuala Terengganu - KL, RM250. Full tank yang bertahan dua tiga hari, RM200. Plat istimewa WQL 1, RM80,000. Dan, Sani bercadang untuk memiliki Lamborghini selewat-lewatnya tahun depan, RM2 juta. Woh!

Tokei Bas Ekspress ni.. nak kaya ekspress kena la pandai bisnes mcm Sani ni..

:)paid:)paid:)paid
#:-S#:-S#:-S#:-S
~X(~X(~X(~X(
 
Last edited:
Sponsored Post

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
fulamak meletop la dia ni...apa niaga ni....huhuhuhu
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
wah2..
bestnye..
dia ada syarikat apa ni???
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
fulamak meletop la dia ni...apa niaga ni....huhuhuhu
Tokei Bas Ekspress ni.. nak kaya ekspress kena la pandai bisnes mcm Sani ni..

Yang penting jgn cemburu je..rezeki dia...
Be positive.. Kalu dia boleh kita pun boleh..
Asalkan ada BISNES,IMPIAN dan USAHA..
GO..Go..GO:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

JamBu

Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
1,518
Reaction score
1
Points
25
oic
rezeki dia
dia kan ada bisnes bas express klu x salah aku la
 

ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
xblh jadi ni... nk kena bukak syarikat bas ni...

tp nk kena jadi artis kumpulan impression dulu la pulak...kekeke
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
Biz Bas Ekspress.....duit masuk pun ekspress gak. Tp mesti byk biz lain ni.
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
Serius aku cakap, orang yg banyak duit, dia takkan beli sesuautu barang murah ataupun mahal dgn bayaran ansusuran :))

Pendapat aku sendiri, orang yg banyak duit, ialah orang yg tidak penah berhutang, semua apa yg nak dibayar cash :))

Xmampu bayar cash, bersabar la utk bayar dgn cash :)) tak lari barang yg dikejar, :))

itu hanya pendapat aku tubi tubi :))
 

butterland

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2008
Messages
11,417
Reaction score
208
Points
123
dia ni dok kat kondo dekat jalan kuching.ROYAL DOMAIN..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register