Sanggupkah anda?

CG Sponsors




azmi_tshirt

Super Active Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
5,624
Reaction score
19
Points
65
Sanggupkah anda berenti merokok untuk menunjukkan protes terhadapat israel?

Tak payah citer pasal boikot colgate, starbuck dll. Rokok tu lagi menyumbang besar kepada yahudi. Boleh memudaratkan diri sendiri plak tu. Colgate tak bunuh org, starbuck tak bunuh org. Rokok?

Sanggup ke tuan-tuan?

Sila jawab dengan hati yg ikhlas.:)

di sini aku attached tshirt khas utk org2 yg nak boikot barangan ISRAEL.

 
Last edited:
Sponsored Post

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,311
Points
191
sanggup :) (sebab den bukan perokok :D)
 

Rahmat

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
kalau nak ikutkan, baik boycott cara lain seperti jangan terima matawang dollar semasa berniaga. kita jalankan perniagaan dengan matawang dinar. Dinar emas lebih stabil dan sentiasa mempunyai harga walhal matawang asing ni sentiasa turun dan naik, juga negara tersebut boleh print bila dia suka je sebab tak de kawalan yang transpirasi.

Nak berhenti rokok ni memang tak sanggup wooo....Dunia Umpama Neraka Hidup Ibarat Layang Layang (DUNHILL)....:eek:
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
aku dah lama boikot rokok....
:)):)):))
selamat duit aku..
:)paid:)paid:)paid
 

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Kalau isap rokok Indon... lehh tak...:">:">:">
 

ladyboss

Active Member
Joined
Nov 28, 2006
Messages
2,078
Reaction score
2
Points
25
ni dah masuk bab menyokong memusnahkan org islam ni...sanggupkah perokok berhenti demi agama? ke berani cakap je tapi hati tak kuat...haharhar saja bagi bakar :-SS

...cabuttt

p/s saya memang tak suka perokok
 
Sponsored Post
Top
Log in Register