To Sell Samsung Galaxy Tab 2 p3100 3G WiFi usia 10 hari Harga Maut RM700!SOLD to Encik Zul!!

CG Sponsors




Hang Kebun

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2013
Messages
421
Reaction score
10
Points
15
Salam wife nak jual tab 2 ni sebab dia tak reti pakai,usia baru 10 hari,tapi pakai sehari dua letak dalam kotak balik sebab dia tak biasa guna tab.

harga beli RM1100 harga jual [STRIKE]RM900[/STRIKE] PROMOSI sebelum pukul 12 tengahari [STRIKE]RM870[/STRIKE]RM700 sudah!!Siapa cepat dia dapat,promosi sempena nak pergi honeymoon
waranty SME iaitu dari Samsung 1 tahun sehingga 31/3/2014.

HARGA MAUT RM700!open kepada semua sebelum pukul 12!tak kisah guest ke member ke siapa cepat dia dapat
Gambir sudah diupload!


serba sedikit tentang tab ini:
1.Os ICS masih dara dan belum root atau ditukar apa2
2.3G wifi~~boleh kol boleh mesej boleh Wifi
3.Memory 20GB~~Internal 16Gb external free aku kasik 4GB siap Games dan apps
4.warna~~titanium Gray


Transfer Done,dah terima bayaran dari encik Zul dari kelantan.Tq bro,kejap saya packing ye,pukul doblas nanti saya poslaju.Selamat menikmati barang baru ini.Rezeki bro:):)paid








 
Last edited:
Sponsored Post

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,415
Reaction score
3
Points
25
rugi je beli pastu nak juai...rm800 x dpt ke..?
 

Hang Kebun

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2013
Messages
421
Reaction score
10
Points
15
rugi je beli pastu nak juai...rm800 x dpt ke..?
nak buat camane bro aku beli kat dia,dia tak pandai guna,nak grand duos lak,tu nak jual balik ni,perempuan macam2 peel,aritu tengok anak sedara main tab dia nak tab jugak,bila dah bagi tak suka pulak,pening aku.RM800 tak dapat bro,baru beli 1hb 4 tu hehe,masih dara sangat ni,wife aku godek sikit sangat.:p
 

Hang Kebun

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2013
Messages
421
Reaction score
10
Points
15
lupa pulak,yang ini internal 16gb,memory masa beli tak bagi jadi aku leh kasi yang 4gb aku siap install game dan apps kepada owner seterusnya
 

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,415
Reaction score
3
Points
25
cod mana nih..? pm rega beguss...tq
 

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,415
Reaction score
3
Points
25
aku survey ap set NEW rm799 jee...wrty 24 bulan, tp tt nye sme kan..?
 

Luqmanul Hakim

CG Top Poster Club
Joined
Mar 17, 2010
Messages
23,318
Reaction score
4,838
Points
196
COD area mana Tuan Thread? Saya pun dok mencari cari tab jugak, nak trade Forex mudah sikit kalau ada kat luar...

Luqmanul Hakim @ CariGold.com
 

Hang Kebun

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2013
Messages
421
Reaction score
10
Points
15
RM1100 mcm RM110 kot pada die....mungkin rezeki untuk org len pakai... up untuk tt la...
wife saya ni anak orang berada,memang perangai camtu kalau dah tak suka,cuma dia ni isteri yang bagus dan penyayang,tapi cerewet sesetengah benda tu:)

tq bro:)cgrock
 

Hang Kebun

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2013
Messages
421
Reaction score
10
Points
15
aku survey ap set NEW rm799 jee...wrty 24 bulan, tp tt nye sme kan..?
mana dapat tu harga camtu?kasik link sikit:)kalau memory internal dia 8gb dan AP SET memang murah sikit berbanding 16GB SME,kalau tak silap saya RM900 harga baru AP SET yang 8GB internal tu bro.

a'ah saya punya SME
 
Sponsored Post
Top
Log in Register