BTC USD 60,901.5 Gold USD 1,793.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(Entertainment) Samsung Galaxy Note 10.1 vs Galaxy Tab 2 10.1. Mana satu best?!

mikke87

Banned
Joined
Aug 23, 2011
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
aih kedua dua gajet nie nampak sama jer.. x tao mcm mane pilih pon.. korang rasa mana satu best?? sy dgt girlfren sy kata galaxy note 10.1 nie baru lancar kat msia jer.. blh share maklumat2 ttg tu x?
 
Sponsored Post

rahzaron

Fun Poster
Joined
Apr 22, 2008
Messages
115
Reaction score
1
Points
15
I just bought Tab 2 sebelum raya tapi camera dia tak ada flash kecewa sikit coz gamabr malam tak cantik
 

AK-07

Freshie
Joined
Jan 31, 2012
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
harga n spec berbeza la...

klu nk laju pilih note 10.1 tp harga 2199

klu nk bese2 pilih tab 2 pn dh ok 1599

:) just my dua posen..ada yg lebih pakar...
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Mestila note 10.1 lagi cunn
 

BBphire

Banned
Joined
Apr 1, 2011
Messages
47
Reaction score
0
Points
6
i rasa galaxy note 10.1 putih tu best hahaa. u nak keh, i ada video yg kawan i bg kak i tadi. bit.ly/MnvNBI. i pun blur dgn dua dua tu hahax
 

anne112

Banned
Joined
Aug 24, 2011
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
aih kedua dua gajet nie nampak sama jer.. x tao mcm mane pilih pon.. korang rasa mana satu best?? sy dgt girlfren sy kata galaxy note 10.1 nie baru lancar kat msia jer.. blh share maklumat2 ttg tu x?

ya baru lancar jer, ari tu ai pigi Lowyat ma.. tudia byk nye org.. langsung x blh masuk lah.. sedihnye..
ari tu ai tanya dia org, sebenarnye note dan tab nie x sama ler.. sebab software beza..
note 10.1 pakai android 4.0v dan jugak S pen & S note, yg blh bg kita org tulis dgn lebih mudah kat skrin tu..
tu jer yg ai tao.. keke
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register