To Sell Samsung G800 (SOLD/JUAL)

CG Sponsors




yip_man

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
319
Reaction score
0
Points
10
Samsung G800, guna dlm 4 bulan set dari luar negara bkn set Malaysia atau dr FMG

Cuma ada handset, bateri, caj, 256 memori kad dan handsfree sja...

RM650 nego, berminat PM sya... :)



 
Last edited:
Sponsored Post

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
RM400 xleh ke bro? aku mmg tgh cari phone 3G skrg ni?
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
lawa gak hp ni.. ada aku tgk smlm member punye.. pic pun nmpk sharp..
 

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,119
Reaction score
25
Points
30
cun siotttt tp sayang aku dh beli samsung model len hehehe
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120


General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 2100
Announced 2007, October
Status Available. Released 2007, December
Size Dimensions 101 x 51.1 x 18.8 mm
Weight 134 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 entries
Call records 30 dialed, 30 received, 30 missed calls
Card slot microSD (TransFlash), buy memory
- 160 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA, 7.2 Mbps
WLAN No
Bluetooth Yes v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS reader
Games Yes + downloadable, order now
Colors Titan Grey
Camera 5 MP, 2560х1920 pixels, autofocus, video([email protected]), xenon flash, 3x optical zoom
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+/e-AAC+/WMA player
- Stereo FM radio
- Face Detection
- T9
- Bluetooth printing
- Document viewer (Word, Excel, Power Point, PDF)
- Built-in handsfree
- Voice memo

Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 220 h
Talk time Up to 3 h 20 min
 

yip_man

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
319
Reaction score
0
Points
10
5.0MP Xenon flash dgn 3x Optikal zoom. (Lebih canggih dr N95 dan K850i camera)
 
Last edited:

yip_man

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
319
Reaction score
0
Points
10
RM400 xleh ke bro? aku mmg tgh cari phone 3G skrg ni?
Bro nie 5MP Xenon/3.5G/7.2Mbps Internet connection... RM400 ko nk beli???

Aku pun nk kalo ko blh dpt... Ko tau harga asal berapa??? Cuba tgk kat lelong.com.my

P/S: Tlg le CG member jgn offer melampaui murah sgt. Aku bukan dpt free, kalo ko org jual lain kali dan org offer cmani, ko org pun sakit hati le, betul???
 
Last edited:

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
Bro nie 5MP Xenon/3.5G/7.2Mbps Internet connection... RM400 ko nk beli???

Aku pun nk kalo ko blh dpt... Ko tau harga asal berapa??? Cuba tgk kat lelong.com.my

P/S: Tlg le CG member jgn offer melampaui murah sgt. Aku bukan dpt free, kalo ko org jual lain kali dan org offer cmani, ko org pun sakit hati le, betul???
merah tndanya marah, bro marah ke? relax la bro. apa ni, tnya camtu pun nk marah, ckp bebaik kata xbleh sdah la...klu bleh RM630 pun aku leh angkat.tp xpe la, xjd la
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
china pnyer ke??
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
aiii mcm nie p0n nak gad0 ker??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register