To Sell SAMSUNG E1080T ^^RM88^^ free poslaju+free voucher KFC

CG Sponsors




fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
HP SAMSUNG E1080T
HARGA PALING MURAH
RM88 SAHAJA
SET ORIGINAL FMG
WARRANTY 1 TAHUN
SPECIAL UTK MEMBER CG
FREE POSLAJU
KE SELURUH MALAYSIA
SABAH/SARAWAK

KHAS UTK 10 ORG SAHAJA
SETIAP PE,BELIAN 1 BIJI HP SAMSUNG BERNILAI RM88
ANDA AKAN DAPAT VOUCHER BERNILAI RM5
UTK KER (PIZZAHUT/RASAMAS/KFC)

HANYA DI CARIGOLD SAHAJA
TIDAK DAPAT DI TEMPAT LAIN

HP PALING LARIS MASA KINI
SCREEN COLOUR+TOUCH LIGHT

BERMINAT SMS SEGERA UTK ORDER
0169627333

BELI 5 BIJI DAPAT DISKAUN HEBAT :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
warna ape yang ada.. hitam je ke..
 

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
murah.. kalau ada putih lawa sikit..
jap pikir, huhu.. murah
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
upleh jadikan hp-ke2
 

MR.NUKE

Active+ Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
2,569
Reaction score
3
Points
25
klu beli 2 bijik ada best price tak?? eheheheee.. :">
 

sirNewbies

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2010
Messages
2,594
Reaction score
17
Points
25
yng brand samsung ni aku suka yg pakai 2 sim..
 

aztina

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,930
Reaction score
1
Points
25
upleh jadikan hp-ke2
yup aku sokong,,
baru je aku beli model nih, rega lebih kurang rega TT jugak..
function die pun ble la than juz nak sms n buat call..
SIMPLE & SYIOKK..
Battery setkat nih memg tip top dun wory..

BUMP UNTUK TT HARGA DAH OK ;)
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
tq utk sape nak beli banyak leh pm aku utk dapatkan harga paling menarik
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
brg baik kena up sikit hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register