BTC USD 47,900.8 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Saluran 111 ART_Perlu Ada Subtitles

ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
salam buat semua,

saya rasa saluran 111 art,yg disiarkan dalam bahasa arab tu perlu ada subtitles / sarikata dalam bahasa melayu. ramai juga orang yg meminati siaran ini, tetapi tanpa sarikata dalam bahasa melayu,boleh tengok gambar je lah,apa pun tak faham.

sekurang-kurangnya kita dapat fahami dan mempelajari bahasa arab,sedikit sebanyak.
 
Sponsored Post

MrKacanG

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
5,061
Reaction score
31
Points
70
salam buat semua,

saya rasa saluran 111 art,yg disiarkan dalam bahasa arab tu perlu ada subtitles / sarikata dalam bahasa melayu. ramai juga orang yg meminati siaran ini, tetapi tanpa sarikata dalam bahasa melayu,boleh tengok gambar je lah,apa pun tak faham.

sekurang-kurangnya kita dapat fahami dan mempelajari bahasa arab,sedikit sebanyak.

bro mesti tgk gelek2 nih hehehe
 

sis_zety

Active+ Member
Joined
May 10, 2008
Messages
3,830
Reaction score
10
Points
40
betol...
kalo ade movie tp tak bole tgk...
sbb tak de subtitle...
kalo tgk pon bukannye paham :D
 

AKIMARU

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2007
Messages
941
Reaction score
7
Points
15
aku sokong tu.tapi tu bukan live telecast ker?
 

ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
aku sokong tu.tapi tu bukan live telecast ker?

live pun boleh bubuh sarikata kalau astro nak buat,sekarang teknologi canggih....macam-macam ada...:D
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Astro dah tutup, sbb jarang tgk..
 

ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
jom kita ramai ramai hantar cadangan ni kat astro, baru diorang nak buat...

http://astro.com.my/service/contactus/

aku dah tuis cadangan tu melalui website astro,diorang menalifon saya memaklumkan perkara tu,cadangan tu akan disampaikan kepada pihak yg berkenaan,apa-apa keputusan akan dijawab melalui emel, katanya...harap-harap dapat dilaksanakan,..( dapat tambah satu peluang kerja kepada sesiapa yg mahir bahasa arab utk jadi penulis sarikata tu..)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register