salesman honda ada disini

CG Sponsors




zahiruddin

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2006
Messages
6,135
Reaction score
5
Points
65
saya salesman honda dan bersedia menjawab sebarang pertanyaan ttg honda

sebarang promosi or berita terkini tenteng honda

saya akan tulis disini

kalau ada sesiapa yg nak beli kereta honda pun boleh

nak trade in pun boleh:)
 
Sponsored Post

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
saya salesman honda dan bersedia menjawab sebarang pertanyaan ttg honda

sebarang promosi or berita terkini tenteng honda

saya akan tulis disini

kalau ada sesiapa yg nak beli kereta honda pun boleh

nak trade in pun boleh:)
salam bro..ada tak honda odyssey RB1 yang nak sambung bayar...
Nama x clear untuk buat loan..
Kalau boleh Low D/P, monthly installment <RM1850.00.klu ader info saya segera...ader oarang minat kete ni..0124150976 awi penang>>>:D
 

mifard

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2007
Messages
224
Reaction score
7
Points
15
Salam..
honda city yg new model bila launch??
agak2 harga dlm bape RM?
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
Salam..
honda city yg new model bila launch??
agak2 harga dlm bape RM?
dengaq crita bulan 12 ni nak kuar honda city transformers ni :D
adakah betoi sperti yg dikatakan wahai dealer honda?
 

aunpower

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
4,061
Reaction score
32
Points
30
salam bro..ada tak honda odyssey RB1 yang nak sambung bayar...
Nama x clear untuk buat loan..
Kalau boleh Low D/P, monthly installment <RM1850.00.klu ader info saya segera...ader oarang minat kete ni..0124150976 awi penang>>>:D
Bro saye rasa die ni.... salesman honda cam crv, civic accord, jazz & stream.. tp odessy ni xde kot.. sebab odessy recond car... rasenye la...
 

hiba86

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2008
Messages
459
Reaction score
4
Points
15
saya salesman honda dan bersedia menjawab sebarang pertanyaan ttg honda

sebarang promosi or berita terkini tenteng honda

saya akan tulis disini

kalau ada sesiapa yg nak beli kereta honda pun boleh

nak trade in pun boleh:)
bro dealer maner?? :D:D

Honda city baru bila launch??

Asimo tue leh beli tak??
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
tuan tanah dah ilanng..
 

manalaz68

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2008
Messages
461
Reaction score
3
Points
25
tuan tanah kedaung minta kita pi kedai tempat dia keje ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register