BTC USD 36,059.2 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

salam utk semua..

Joined
Dec 2, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
salam n hi...

abg org baru kat sini...
baru nak belajar segala mcm kat dunia it zaman ni...
sambil2 tu...
mana la tau kot2 ada bertemu jodoh/calon2 nya kat sini....:">:)

sekian...
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi AbgLonely_cari_cinta,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi AbgLonely_cari_cinta,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

mrsmoney

Active+ Member
Joined
Dec 31, 2009
Messages
3,522
Reaction score
100
Points
33
Assalamualaikum, AbgLonely_cari_cinta..

Welkam to CG jugak.

Ish, kenape nick macam sepasang je dgn Lady_Needs_Love kat thread sebelah..??
 

geesya

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2009
Messages
7,456
Reaction score
243
Points
73
w.salam selamat datang ke cg
semoga AbgLonely_cari_cinta..dapat mencari cinta
 

geesya

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2009
Messages
7,456
Reaction score
243
Points
73
w.salam selamat datang ke cg
semoga AbgLonely_cari_cinta..dapat mencari cinta
 

geesya

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2009
Messages
7,456
Reaction score
243
Points
73
w.salam selamat datang ke cg
semoga AbgLonely_cari_cinta..dapat mencari cinta
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
82435932.gif

:)paid:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid​
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
298,560
Reaction score
12,774
Points
2,376
salam perkenalan
selamat datang ke CG
selamat berforum :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register