salam tahun baru, seiring saya ahli baru..nak cari ilmu dalam thread FOREX

CG Sponsors




salehxs

Junior Member
Joined
Jan 1, 2009
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
assalamualaikum dan selamat sejahtera..

selamat tahun baru diucapkan kepada semua wqarga forum cg.

moga 2009 ini bertambah sahabat, kukuh ukhuwah, rezeki melimpah ruah, ceria, bahagia dan bertambah IMAN..

SALAM PERKENALAN
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi salehxs,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi salehxs,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

AceGlobal13

Active Member
Joined
Dec 22, 2008
Messages
1,969
Reaction score
81
Points
30
assalamualaikum dan selamat sejahtera..

selamat tahun baru diucapkan kepada semua wqarga forum cg.

moga 2009 ini bertambah sahabat, kukuh ukhuwah, rezeki melimpah ruah, ceria, bahagia dan bertambah IMAN..

SALAM PERKENALAN

Salam ukhuwah juga dihulurkan...selamat datang dan anda sangat2 dialu-alukan...
 

salehxs

Junior Member
Joined
Jan 1, 2009
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
ya bro..i'm comming to the club.. nak manfaatkan forum ni sebaiknya. cuma tak terer lagi dengan carian topik2 spesifik yang berkaitan.

nie tengah explore2..nak letak gambar kat profile pun tak tau lagi..huhuu
 

hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
huhuhu sku suka sku suka.....dulu aku pun camni...kat thread ni lah aku dpt macam2 pasal ilmu forex... tq Allah... tq to all forumers in CG!
 

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Selamat datang ke CariGold...:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register