BTC USD 61,544.1 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Salam Syawal All Da Gang!

tokmudin II

Junior Member
Joined
Aug 31, 2012
Messages
75
Reaction score
1
Points
16
Salam semua. actually tok ni nak kata baru x baru sangat tp still newbie..sorry lambat berkenalan dengan korang.. oh ye, tok nak tau entang korg kat cg ni.. kat cg ni banyak bapak/bapuk or ibu2 ye..kalau best lg anak dara..ekeke.. :)) tok nak tau pon sebab nak agak barg utk dijual..kalo bapak ... kalo bapuk... kalo ibu... :)paid ape2 selamat berkenalan..tok syg korang sebagai kawan ;)
 
Sponsored Post

primefiqone

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Apr 29, 2010
Messages
17,653
Reaction score
261
Points
131
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´´¶¶´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´¶¶´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶´´´¶´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶´´´´´´´´´´´´¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´¶´´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´¶¶
´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶




welcome to the club:D:)cgrock
 

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi tokmudin II,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Anda digalakkan membaca saranan-saranan di bawah untuk dijadikan panduan semasa berforum. Panduan ini adalah etika standard (standard ethic) cara berforum yang sebenar di dalam komuniti forum online :-

1) Amalkan budaya berforum secara matang dan berisi. Elakkan dari offtopic, bersembang kosong dan 'berlucah' yang diamalkan oleh sesetengah kelompok ahli. Golongan ini hanya semata-mata ingin mencari publisiti / mengejar status posting / belum cukup matang / masih tidak memahami konsep online forum perbincangan sebenar.

2) Elakkan membuat sebarang post apabila tiada idea untuk menghantar post. Jangan tambahkan post seperti "no comment", "smilies", gelak ketawa atau sebarang post yang tidak perlu.

3) Jangan sesekali "quote", membalas atau melayan mana-mana posting yang "offtopic". Anda mungkin dikenakan amaran apabila situasi ini terjadi.

4) Jaga kredibiliti anda sebagai forumer yang baik. Jangan ambil peduli sekiranya ada pandangan negatif yang dilemparkan terhadap anda. Pihak administrator & moderator lebih mengenali sikap anda (sekiranya aktif berforum).


Untuk lebih memahami peraturan forum ini, rujuk peraturan forum DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi tokmudin II,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
318,671
Reaction score
15,637
Points
2,376
awat tokmudin II
ada kaitan ngan tokmudin ke ni
anyway salam perkenalan
 

yussys

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2011
Messages
7,056
Reaction score
15
Points
65
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´´¶¶´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´¶¶´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶´´´¶´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶´´´´´´´´´´´´¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´¶´´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´¶¶
´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶




welcome to the club:D:)cgrock

pantas bro.... apa pun selamat dtg kat TTTTTTTT.........
 

tokmudin II

Junior Member
Joined
Aug 31, 2012
Messages
75
Reaction score
1
Points
16
awat tokmudin II
ada kaitan ngan tokmudin ke ni
anyway salam perkenalan

ni kire tok mudin pangkat rendah :))

ekceli aku bekenan ngan angka roman..tu sambar terus no 2 roman :D
 

Aqua-man

Legendary Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
11,415
Reaction score
8
Points
115
selamat datang ke CG... salam perkenalan dari saya... selamat berforum... :D :D :D
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
selamat datang ke CG Tok Mudin Junior
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register