BTC USD 59,883.6 Gold USD 1,801.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Salam semua dari orang lama tapi member baru

insanmulia

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Salam semua, harap semuanya baik-baik belaka. Dah lama saya tinggalkan forum semenjak kegagalan swisscash dan fyips semua. rasanya semua mengarut.tapi saya masih tak berputus asa hari-hari doa tuhan bukakan jalan supaya saya boleh menggunakan akal saya unyuk menambah kekayaan dunia untuk kehidupan di akhirat. Baru-baru ini saya melalui pengalaman dimana saya tahu saya terpaksa berhenti kerja untuk mencapai sesuatu. tetapi dalam masa yang sama tidak dapat berhenti kerja kerana liability dan tanggungjawab yang besar. Disebabkan itu, saya terpaksa bekerja dan masa yang saya luangkan untuk kerja tidak membolehkan saya mencapai sesuatu impian saya. Jadi saya ingin bertanya pendapat dan mendapat tunjuk ajar dari sifu2 ttg cara buat duit dengan cara sendiri, what i mean is tak bagi kat orang buatkan, nanti depa tipu mcm swisscash dan fyips tu. I want to be able to learn, and be in control of my actions, and make money. I have been told, trading ialah salah satu ilmu yang boleh membuat saya mencapai ini. Tujuan saya ialah untuk menggantikan pendapatan bulanan saya selama setahun supaya saya dapat mencapai impian saya dalam masa setahun itu, tanpa perlu bekerja. Jika sesiapa yang boleh mengajar saya mendapat 100K pun memadailah. Boleh saya cuti kerja untuk capai impian saya. Alangkah bagusnya jika impian saya ni macam Akademi fantasia, senang orang nak sponsor, tapi malang sekali, untuk belajar susah nak dapat sponsor. kalau dapat pun sikit saja, tak berjuta macam mawi, dll.

Inilah hasrat murni saya, saya tidak kisah berkongs untung jika ilmu dan tunjuk ajar berbaloi...but please..no GT7 ok?

Insan mulia
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi insanmulia,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi insanmulia,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

geesya

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2009
Messages
7,456
Reaction score
243
Points
73
w.salam selamat datang kembali en.insan
 

seether

CG Top Poster Club
Joined
Jul 30, 2010
Messages
28,417
Reaction score
6
Points
311
salam perkenalan ya..
selamat datang ke CG..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register