BTC USD 38,256.9 Gold USD 1,797.59
Time now: Jun 1, 12:00 AM

salam...sapa2 bleh tolong aku..aku nak buatr loan

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
salam...sapa2 bleh tolong aku...aku nak buat loan...tapi takda
slip gaji....

aku hanya ada elaun dari kerajaan...

statement elaun dari bsn aku ada la....

tapi aku run bisnes...takder slip gaji...

aku nak buat loan 30k...

sapa2 bleh tolong....

aku bleh bayar loan....

cuma bila nak g buat diorang tanya slip gaji...ampeh....

sapa2 yang rasa bleh tolong, contact aku

no tel : 0179111701(mus)

klu bleh nak layan loan ngan bank....

dan tamo ngan along...:D:D

aku kasik la duit kopi sket....:D:D:D:D
 
Sponsored Post

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
cadangan dan pendapat juga diterima
 

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
sapa pun takle tolong aku ke?:(:)(:)((
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
huhuhuhu...takde pink slip pun boleh..kan dapat elaun setiap bulan tu..buatlah personal loan..kalo 30k ni sket jer bulan-bulan kena bayar..cuba pegi bank rakyat pasir mas...
 

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
huhuhuhu...takde pink slip pun boleh..kan dapat elaun setiap bulan tu..buatlah personal loan..kalo 30k ni sket jer bulan-bulan kena bayar..cuba pegi bank rakyat pasir mas...

pasir mas?
kb takle?

mmg ada elaun...tapi takde slip...kena g minta dekat BSN....
kena maklum ke kata saya ne student?
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
pasir mas?
kb takle?

mmg ada elaun...tapi takde slip...kena g minta dekat BSN....
kena maklum ke kata saya ne student?

slip takde takpe. print jer bank statement dan cubalah apply..

kalo taknak pegi pasir mas, cubalah bank rakyat kubang kerian..rasanya ok jugak kat situ...

BSN pun mudah jugak, yang penting kenal orang dalam jer....cakap jer student maktab :)
 

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
slip takde takpe. print jer bank statement dan cubalah apply..

kalo taknak pegi pasir mas, cubalah bank rakyat kubang kerian..rasanya ok jugak kat situ...

BSN pun mudah jugak, yang penting kenal orang dalam jer....cakap jer student maktab :)

aik?semudah tu je?

tapi mus takdak kenal orang dalam
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
aik?semudah tu je?

tapi mus takdak kenal orang dalam

biasanya mesti diorang suruh isi borang dulu...approve tak approved tu lain citer..

yang penting cubalah dulu...isilah borang sekeping dua huehheu
 

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
biasanya mesti diorang suruh isi borang dulu...approve tak approved tu lain citer..

yang penting cubalah dulu...isilah borang sekeping dua huehheu

kena ada gerentor kan?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register