BTC USD 60,793.0 Gold USD 1,793.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Salam perkenalan

ideaextreme

Junior Member
Joined
Apr 13, 2010
Messages
76
Reaction score
6
Points
16
Assalamualaikum dan salam ceria.

Saya ni dah lama daftar kat CG nih tapi baru sekarang rasa nak aktif kat CG. Harap-harap kalo ade salah dan silap atau terlanjur ke, ape-ape ke, harap dapat beri tunjuk ajar. Org baru ni kalo tak buat silap tak dapat belajar sesuatu.

Tengkiu kepada member yg aktif di sini kerana ajak saya untuk aktif di CG. :D

Tengkiu
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi ideaextreme,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi ideaextreme,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
begus2 ... teruskan posting
 

aBe_kun89

Active Member
Paid Membership
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
name pun dah ideaextreme...hehe...mesti banyak idea yang boleh dikongsi..welcome to CG~
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
82435932.gif

:)paid:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid​
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
selamat berforum..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register