BTC USD 57,379.0 Gold USD 1,795.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

salam perkenalan dari kemaman

amirkmn

Freshie
Messages
11
Joined
Dec 20, 2009
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
salam....saye org baru nak mntk tunjuk ajar rakan2 carigold utk maju dlm bidang perniagaan online dan nyata serta mncari kenalan baru utk sye berkongsi pendapat dan idea...sye owner sbuah syarikat bekalan brg2 it secara kecil2...company yg bru berusia 3 thun juga menjalan kan servis komputer....sye juga baru mncebur kan diri dalam dunia kontraktor...jadi sesiapa ade idea n pendpt care nak kembang kan bisness dialu-alukan utk mghubungi sye..

global tech supply & services
amir saling
0139271124
[email protected]

tq:)
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Messages
11,754
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi amirkmn,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi amirkmn,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

cilox

Banned
Messages
1,382
Joined
Nov 13, 2009
Messages
1,382
Reaction score
3
Points
25
hohoh, bereh doh.. kedai mu mane boh? cp?
 

alisha_qistina

Super Active Member
Messages
6,412
Joined
Jun 27, 2008
Messages
6,412
Reaction score
257
Points
81
salam....saye org baru nak mntk tunjuk ajar rakan2 carigold utk maju dlm bidang perniagaan online dan nyata serta mncari kenalan baru utk sye berkongsi pendapat dan idea...sye owner sbuah syarikat bekalan brg2 it secara kecil2...company yg bru berusia 3 thun juga menjalan kan servis komputer....sye juga baru mncebur kan diri dalam dunia kontraktor...jadi sesiapa ade idea n pendpt care nak kembang kan bisness dialu-alukan utk mghubungi sye..

global tech supply & services
amir saling
0139271124
[email protected]

tq:)

welcome amirkmn to cg...
semoga anda mendapat manafaat drpd CG...
 

dzuld

Banned
Messages
355
Joined
Apr 7, 2007
Messages
355
Reaction score
1
Points
15
salam....saye org baru nak mntk tunjuk ajar rakan2 carigold utk maju dlm bidang perniagaan online dan nyata serta mncari kenalan baru utk sye berkongsi pendapat dan idea...sye owner sbuah syarikat bekalan brg2 it secara kecil2...company yg bru berusia 3 thun juga menjalan kan servis komputer....sye juga baru mncebur kan diri dalam dunia kontraktor...jadi sesiapa ade idea n pendpt care nak kembang kan bisness dialu-alukan utk mghubungi sye..

global tech supply & services
amir saling
0139271124
[email protected]

tq:)

Salam,

Ofis kat mana di Kemaman tu? Byk yang bleh discuss.
 

amirkmn

Freshie
Messages
11
Joined
Dec 20, 2009
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
tq2 kwn2...office bru pindah ke kg besut...to bro cilox n dzul bole sms sye kat nombor bwh tu..kite ngeteh kopitiam esok bole?ade projek jgk ni...bole pm sye nombor kalian yg di kemaman...kite minum kat dcini or kemaman station
 

sureheboh.com

Passed Away
Messages
18,961
Paid Membership
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
salam....saye org baru nak mntk tunjuk ajar rakan2 carigold utk maju dlm bidang perniagaan online dan nyata serta mncari kenalan baru utk sye berkongsi pendapat dan idea...sye owner sbuah syarikat bekalan brg2 it secara kecil2...company yg bru berusia 3 thun juga menjalan kan servis komputer....sye juga baru mncebur kan diri dalam dunia kontraktor...jadi sesiapa ade idea n pendpt care nak kembang kan bisness dialu-alukan utk mghubungi sye..

global tech supply & services
amir saling
0139271124
[email protected]

tq:)

Welkam awang ke CG, hambe kat Kuatang je.. dok rajin gi mamang lalu je balik kapong cik (mok mertua) tapi lo ni cik dah takde.

Mamang ujang dok? :D
 

amirkmn

Freshie
Messages
11
Joined
Dec 20, 2009
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
ujang gok boh tp gitu r..kjap ujan kejap panah....dok tentu gok leni...ambe payoh lalu kalu ujan..huhu
 

zkry

Super Active Member
Messages
6,718
Paid Membership
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Selamat datang ke CariGold...:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register