BTC USD 49,422.9 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Salam.. Perdana V6 untuk dijual

mifard

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2007
Messages
224
Reaction score
7
Points
15
1) Buatan: Proton
2) Nama Model: Perdana 2.0L V6
3) Keupayaan Enjin (cc): 1999
4) Warna: Silver Metallic
5) Tahun Dibuat: 1999
6) Tarikh Pendaftaran: 21/12/1999
7) Pemilikan: 2
8 ) UbahSuai: Set Audio DVD Sony, Perdana Executive Facelift
9) Sebab hendak dijual: takde sape nak jaga
10) Lokasi: Cheras
11) Batuan (mileage): dalam 140-150k
12) Harga: RM 33k (highly nego)

Salam..
kereta ni arwah bapa mertua sy punye..arwah meninggal baru 3 minggu lepas..kereta ni alhamdulillah dijaga dengan baik, enjin senyap, leather seat, tayar pun baru ganti bulan 3 lepas..hendak di let go sebab dah takde sape nak jaga dan untuk memudahkan urusan faraid..so sesape berminat boleh contact 012-3629449 (fahmi), tq




 
Last edited:
Sponsored Post

kancil2020

Active Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,472
Reaction score
1
Points
25
1) Buatan: Proton
2) Nama Model: Perdana 2.0L V6
3) Keupayaan Enjin (cc): 1999
4) Warna: Silver Metallic
5) Tahun Dibuat: 1999
6) Tarikh Pendaftaran: 21/12/1999
7) Pemilikan: 2
8 ) UbahSuai: Set Audio DVD Sony, Perdana Executive Facelift
9) Sebab hendak dijual: takde sape nak jaga
10) Lokasi: Cheras
11) Batuan (mileage): dalam 140-150k
12) Harga: RM 33k (nego)

Salam..kereta ni arwah bapa mertua sy punye..arwah meninggal baru 3 minggu lepas..kereta ni alhamdulillah dijaga dengan baik, enjin senyap, leather seat, tayar pun baru ganti bulan 3 lepas..hendak di let go sebab dah takde sape nak jaga..lagipun untuk memudahkan urusan faraid..kena declare harta arwah..so sesape berminat boleh contact 012-3629449 (fahmi), tq




berapa boleh dapat kurang...ada member saya tengah cari gak.
 
Last edited:

mifard

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2007
Messages
224
Reaction score
7
Points
15
mm, setakat ni ada 2 org dah usha kereta..
rasanya boleh kurang lg..sy tak boleh decide sorg2..
sbb sy mewakilkan keluarga untuk jual kereta ni..
tapi mmg boleh nego lg..ape2 pun test drive dlu la..
baru puas hati..
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
npe k0 je xpake..
 

kancil2020

Active Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,472
Reaction score
1
Points
25
mm, setakat ni ada 2 org dah usha kereta..
rasanya boleh kurang lg..sy tak boleh decide sorg2..
sbb sy mewakilkan keluarga untuk jual kereta ni..
tapi mmg boleh nego lg..ape2 pun test drive dlu la..
baru puas hati..
ada ym tak..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register