BTC USD 64,029.9 Gold USD 1,776.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Salam.Mintak pendapat nak beli phone kat sini .. Ok ke tak erk ?

makhlukbumi

Active Member
Joined
Jul 16, 2011
Messages
1,146
Reaction score
47
Points
30
Assalamulaikum sahabat-sahabat semua,

Saya ingat nk beli Iphone 3GS ni... dalam mudah.my

Sy tengk kat kedai dalam Rm1000...

Tapi tengok dalam mudah Rm620 jer..

Set New..


Saya dah sms dia.dia kata set ori ..semua ori..

Soalan saya :

1) Kenapa erk murah sangat berbanding kat kedai.. sampai 4 ratus beza dia... :-?

2) Ada sapa-sapa pernah beli x dgn ID kedai ni...

3) Betol ker apa yg dia bagitau tu.. ( Semua Ori) .. yela cina kan..takut barng dalam die tukar2.. takut kena tipu jer... Sbb beli hntar ikut poslaju... kalau COD tu leh cek2 jugak kan..

Boleh usha2 kat sini .. :

Harap semua cgian boleh beri pendapat..

Terima kasih..


9031256739.jpg


Price : RM 620

item to sell:-

***Apple iPhone 3Gs 16GB*** terbaik
-----------------------------------------
~ os 5.1.1 LATEST VERSION ! ***** 5.1.1
~ JANGAN BELI OS4.1 / 4.2...VERSION LAMA !!
~100% Original
~Jailbreak & Unlock (Cydia)
~Ready Stock For Black & White Colour

**100% Not China Set
**If Check China Set 100% Refund

*Full Package Come With
=Charger
=Cable
=Handfree
=Sim Ejector

Thong Nam Mobile Communication
Signboard : Celcom

No 82,Jalan Raja Laut,50350 KL.
after SimeDarby/KLMU/cosmo point.
-------------------------------------------
call : Wincent 013-2331118
BBM : 2937c69c

http://www.mudah.my/Iphone+3gs+16gb+os+5+1+1+new-17655979.htm
 
Last edited:
Sponsored Post

PokGuard

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2011
Messages
3,864
Reaction score
55
Points
30
baru ni kat tingkat 3 mid valley exhibition hall pon ada.....
btol kot...
 

4Qul

CG Top Poster Club
Joined
May 27, 2012
Messages
40,514
Reaction score
6
Points
125
baik tak payah, nak murah tapi berisiko.
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,138
Reaction score
212
Points
123
Aku pernah beli kedai nie bukan baru tp recon, macam baru..aku x faham la recon tu ap tp last 3 months aku beli ip3 Ok jer..nak puas hati better cod..mase tu ak beli rm500. Tt call dulu tnye owner pstu cod kalo nk lg best
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
lau pos jangan
better cod
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register