salam hormat kepada semua golongan CG

CG Sponsors




azrul_zaman90

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2010
Messages
530
Reaction score
0
Points
10
apa khabar semua? nama saya azrulzaman,boleh panggil saya dengan nama azrul.

saya berumur 20 tahun,saye mula minat dan mengetahui mengenai carigold ini sejak 2008 lagi,tapi pada tahun ini baru saya berpeluangan menjadi sebahagia ahli CARIGOLD.sebagai budak hingusan dan baru banyak yang saya tidak ketahui dan perlu pelajari dalam selok-belok mengenai semua yang ada dalam CARIGOLD ini.(tengok,gambar pun tak tahu nak letak mcm mana,hihihi)

diharap saudara-saudari sakalian sudi lah memberi tunjuk ajar kepada saye ye?

akhir kata,SEMOGA SELURUH AHLI CARIGOLD SENTIASA DIBERKATI ALLAH TA'ALA.amin....=):)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi azrul_zaman90,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi azrul_zaman90,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
selamat datang saya pon newbies............
 

seether

CG Top Poster Club
Joined
Jul 30, 2010
Messages
28,417
Reaction score
6
Points
311
welcome to the club ya..
rock on \m/
 

aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
Welcome to CG azrul...anyway kalo nak letak gambar/avatar sila tengok User CP kat atas tuh k..hhehe
 

HanG_TuaH

Super Active Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
6,333
Reaction score
16
Points
65
:)cgrock SALAM SEJAHTERA | SALAM PERKENALAN | HAPPY POSTING :)cgrock
 

bangzaf

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2007
Messages
14,855
Reaction score
33
Points
120
Selamat datang & selamat berposting ria di CG:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register