Salam Buat Semua

CG Sponsors




Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
Hi..Nameku ELdar dr pantai Timur..Terengganu..ni post pertama aku kt cni..yela org bru kate kan..join Carigold sbb nk bertukar2 idea,pandangan,cerite, dan macam2 lgla bende yg boleh disharekan..:D..sila beri tunjuk ajar ye otai2 semua..wasalam:):D
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi Eldar,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi Eldar,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
Selamat datang...
byk yg boleh dikongsi kat sini...
kopok lekor ada?pos la kat KL ni...
lama tk makan yg freshnya...

Hav a nice day n keep smiling...
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
ya. yea.. mari sertai forum yang hebat ini. selamat datang yea
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
salam.

heppi posting. :)cgrock

ganu bla mane?
 

Eldar

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,804
Reaction score
5
Points
25
Selamat datang...
byk yg boleh dikongsi kat sini...
kopok lekor ada?pos la kat KL ni...
lama tk makan yg freshnya...

Hav a nice day n keep smiling...
Nak mkn yg fresh kena dtg Trg la bro...segar dri ladang..:D
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
salam,

welkam,

jangan nakal-nakal...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register