Salam Bro..tolong aku bro...hehehe

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18625
USD / JPY
104.705
GBP / USD
1.30455
USD / CHF
0.90414
USD / CAD
1.31257
EUR / JPY
124.206
AUD / USD
0.71389

CG Sponsors




Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
salam sumer...
aku dah lama follow CG ni...
cuma baru trgerak ati nak try la join forex ni..
nak tanya la, brapa modal minimum..dan ada untung rugi ker?
dan kat CG ni saper yg bole bimbing aku join menatang ni...
aku ni buta lagi..tatau ape pun tntang forex memorex ni...
komputer pun bole la skit2...
aku tgah cari side income skrg sbb ekonomi aku dah tergawat pasal noradz trouble tu la...
please bimbing aku sbgai newbie ni kengkawan...
sila pm aku segera...
p/s: aku mgkin ada modal skit bulan depan lepas dpt gaji...kalau brjaya forex ni, aku ingat nak brkecimpung dlm bisnes ni plak dari mmbayar PI aku ni tetiap bulan tnpa ada side income..
k....kerjasama u all amat dihargai dan disanjung tinggi..tq:)cgrock
 
Sponsored Post

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
salam sumer...
aku dah lama follow CG ni...
cuma baru trgerak ati nak try la join forex ni..
nak tanya la, brapa modal minimum..dan ada untung rugi ker?
dan kat CG ni saper yg bole bimbing aku join menatang ni...
aku ni buta lagi..tatau ape pun tntang forex memorex ni...
komputer pun bole la skit2...
aku tgah cari side income skrg sbb ekonomi aku dah tergawat pasal noradz trouble tu la...
please bimbing aku sbgai newbie ni kengkawan...
sila pm aku segera...
p/s: aku mgkin ada modal skit bulan depan lepas dpt gaji...kalau brjaya forex ni, aku ingat nak brkecimpung dlm bisnes ni plak dari mmbayar PI aku ni tetiap bulan tnpa ada side income..
k....kerjasama u all amat dihargai dan disanjung tinggi..tq:)cgrock
haaaa....kat cg ni macam macam ada...nak belajar bab porex bukak jer thread porex berlambak lambak ilmu tentang porex kat situ....nasihat aku yg utamaaaaa bukak acct demo dlu,...ambik masa skit 6 bulan praktis kasi cerah skit...pahtu tepuk dada tanya lah hati nak bukak acct live ke tak....
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
salam sumer...
aku dah lama follow CG ni...
cuma baru trgerak ati nak try la join forex ni..
nak tanya la, brapa modal minimum..dan ada untung rugi ker?
dan kat CG ni saper yg bole bimbing aku join menatang ni...
aku ni buta lagi..tatau ape pun tntang forex memorex ni...
komputer pun bole la skit2...
aku tgah cari side income skrg sbb ekonomi aku dah tergawat pasal noradz trouble tu la...
please bimbing aku sbgai newbie ni kengkawan...
sila pm aku segera...
p/s: aku mgkin ada modal skit bulan depan lepas dpt gaji...kalau brjaya forex ni, aku ingat nak brkecimpung dlm bisnes ni plak dari mmbayar PI aku ni tetiap bulan tnpa ada side income..
k....kerjasama u all amat dihargai dan disanjung tinggi..tq:)cgrock
akak..saya rekemend akak bukak IKOfx.. broker memang SUPERB..
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
haaaa....kat cg ni macam macam ada...nak belajar bab porex bukak jer thread porex berlambak lambak ilmu tentang porex kat situ....nasihat aku yg utamaaaaa bukak acct demo dlu,...ambik masa skit 6 bulan praktis kasi cerah skit...pahtu tepuk dada tanya lah hati nak bukak acct live ke tak....
tq...hmmm...masalahnya aku tatau function2 kat situ daaa...ada sesapa bole ajarkan..hehehe aku ada jenguk jap td..pening kpala jer...
 

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
tq...hmmm...masalahnya aku tatau function2 kat situ daaa...ada sesapa bole ajarkan..hehehe aku ada jenguk jap td..pening kpala jer...
nko klik kat signature aku tu...pahtu donload mt4, pahtu bukak acct demo,..nanti bro tahu lah camna fungsi dia...
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
akak..saya rekemend akak bukak IKOfx.. broker memang SUPERB..
hehehe..tq bro...silap bro..aku bapak kpd 2 org anak..hehehehe...ok, aku cuba dulu..apa2 hal aku refer kat ko k..tq
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
kat siggy aku tu ada kelas free. leh berkampung situ sambil layan akaun demo.
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
ha nnt masta2 akn tolongjgn rsau :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register