Sakit Arteritis?

CG Sponsors




AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
Salam Buat Kawan2 Cg,

Rapid Nak Tanya ....Ada Kawan Ni Sakit Arteritis Lutut Dan Dah Cuba Mcm2 Cara...Ubat Tu Jangan Cerita La..Dah Mcm2 Ubat,Darah Hampir Tiap Bulan Kena Amek .Tapi Sembuh Kejap Lepas Tu Meradang Balik....Radangan Berlaku Kat Lutut..Ada Cara Untuk Sembuhkan X?
 
Last edited:
Sponsored Post

nurkamar

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2009
Messages
458
Reaction score
3
Points
15
Salam Buat Kawan2 Cg,
saya guna betik muda. beli yg betul2 muda(kalu petik kat pokok lagi ok) pastu bakar satu bahagian sampai hangus. amik towel jadikan lapik kalu panas sangat. buat tuam kat tapak kaki sampai suam pastu buat lubang kat betik tu masukkan tapak kaki dlm tu.lelama akan ok tapi amik masa.

dah cuba ubat adiputra? setakat ni yg makan memang kata ok kalu bab bab kaki ni. mak ayah kekawan yg sakit lutut dah guna. cuma saya tak guna lagi. malas nak telan ubat macam macam.

satu lagi kalu ada org g mekah, try suh beli lemak unta. pun elok juga. cuma jenuh sikit sebab berminyak & hanyir sikit

yang terakhir, mama saya kata petua org lama. waktu matahari mula naik(dlm lingkungan kul 7 lebih ke 9) jalan atas tar tanah/tar tanpa berselipar. dapat 30 minit sehari pun ok.
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
saya guna betik muda. beli yg betul2 muda(kalu petik kat pokok lagi ok) pastu bakar satu bahagian sampai hangus. amik towel jadikan lapik kalu panas sangat. buat tuam kat tapak kaki sampai suam pastu buat lubang kat betik tu masukkan tapak kaki dlm tu.lelama akan ok tapi amik masa.

dah cuba ubat adiputra? setakat ni yg makan memang kata ok kalu bab bab kaki ni. mak ayah kekawan yg sakit lutut dah guna. cuma saya tak guna lagi. malas nak telan ubat macam macam.

satu lagi kalu ada org g mekah, try suh beli lemak unta. pun elok juga. cuma jenuh sikit sebab berminyak & hanyir sikit

yang terakhir, mama saya kata petua org lama. waktu matahari mula naik(dlm lingkungan kul 7 lebih ke 9) jalan atas tar tanah/tar tanpa berselipar. dapat 30 minit sehari pun ok.
Ubat Adiputra?Mana Nak Dapat?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Try bekam lintah
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
boleh try rawatan bubble spa...

or buleh beli mesin bubble bath spa...
 

Arxtivation

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
541
Reaction score
0
Points
10
Urm...nak tanye, mak n bapak kawan TT ni pun ade Arteritis ke? sbb saya ade belajar penyakit ni ade yg heritable atau pun disebabkan white blood cell die secara x sengaja "serang " kat lutut n menyebabkan inflammation dah ade penyakit Arteritis ni x leh nak cure (ade banyak jenis penyakit arteritis ni)
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
Urm...nak tanye, mak n bapak kawan TT ni pun ade Arteritis ke? sbb saya ade belajar penyakit ni ade yg heritable atau pun disebabkan white blood cell die secara x sengaja "serang " kat lutut n menyebabkan inflammation dah ade penyakit Arteritis ni x leh nak cure (ade banyak jenis penyakit arteritis ni)
mak bapak dia xde...dia arteritis kat lutut...dah mcm2 ubat telan..xjalan gak..baik kejap...lepas tu meradang balik..
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
He2..Bekam Berapa Kali Eboss nak baik?
tak tau tapi dengan aku..aku cuma rawat 1 kes 3 kali saja...kalau tak ada perubahan aku tak nak buat dah sebab aku tak nak org kata aku amik kesempatan :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register