BTC USD 39,657.4 Gold USD 1,803.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Saka

amins33

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
5,481
Reaction score
5
Points
65
hai sume..arini aku nak mintak pendapat sumer orang tentang saka....

terutamanya yang memang ada saka atau ada kawan2 yang berpengalaman tentang hal ni

macam mane saka ni bertindak, ape gunanya, perlu ke buang kalau kite sendiri tak pernah guna 'die', macam mane nak buang dan sebagainya la
 
Last edited:
Sponsored Post

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
hai sume..arini aku nak mintak pendapat sumer orang tentang saka....

terutamanya yang memang ada saka atau ada kawan2 yang berpengalaman tentang hal ni

macam mane saka ni bertindak, ape gunanya, perlu ke buang kalau kite sendiri tak pernah guna 'die', macam mane nak buang dan sebagainya la

saya pon ada saka...

tuan tanah..hang tanya ustat ni lagi baguih http://akrine.blogspot.com/ ..bukan apa takut salah info dapat nanti..CG ni banyak Mahaguru:">
 

RINI ROSES

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
17,170
Reaction score
6
Points
115
arini mahaguru ramai yang tengah terbongkang kat rumah...

ahahahaha...
 

hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
saka ni apa? serangga ke?
 

wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (2 members and 1 guests)
wak, hilal

jap wak nak bukak buku 555 dulu nak cek fungsinye...:))

yo bro,apa citer?
 

RINI ROSES

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
17,170
Reaction score
6
Points
115
wakakaka...

saka ni sejenis saga...
 

amins33

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
5,481
Reaction score
5
Points
65
ustaz pon da ada blog skang beb hahahha aku try tanya
 

hilal

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
May 29, 2006
Messages
3,454
Reaction score
3
Points
25
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (2 members and 1 guests)
wak, hilal

jap wak nak bukak buku 555 dulu nak cek fungsinye...:))

yo bro,apa citer?

huhuhuhuh fungsi die kalau leh scan GJ nak pi mana, aku ingat nak beli 10 lah saka ni... waras wak?
 

asyraf77

Active Member
Joined
Jan 26, 2008
Messages
1,230
Reaction score
31
Points
30
Saka = Sarkas

sapa yang ada saka tu bleh jadi sarkas.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register