BTC USD 38,260.5 Gold USD 1,832.64
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sajat Pakai Bikini Dan G-Strings Jual Korset Di Australia

hiduprakyat

Super Active Member
Messages
6,525
Joined
Dec 6, 2010
Messages
6,525
Reaction score
465
Points
91
WhatsApp-Image-2021-10-28-at-2.59.14-PM.jpeg

Tangkap layar hantaran dimuat naik Sajat dengan memaparkan imej berpakaian seksi

Sajat pelik dikecam bila pakai bikini

PETALING JAYA – Usahawan kontroversi Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau Nur Sajat ‘panas’ apabila telah dikecam orang ramai berhubung ‘posting’ terbarunya di Instagram hari ini

Menerusi perkongsian di akaun Instagram miliknya, Nur Sajat berkata, dia berasa hairan kenapa orang ramai masih mahu mengecam beliau memakai ‘bikini’ sambil menegaskan dia bukannya menetap di Malaysia lagi.

“Korang semua memang tak boleh tengok orang senang, saya dah kata Australia ini negara bebas kenapa nak kena kecam-kecam macam seolah-seolah saya duduk Malaysia.

“Boleh tak selepas ini jangan menyibuk, saya nak pakai ‘bikini’ ke, seluar pendek ke, tak pakai baju ke, saya rasa korang ini memang jenis kecam,” katanya dalam Instagram.

Tambahnya lagi, selepas ini jangan nak kaitkan dia dengan agama dan tolong hormat dia sebagai seorang ‘human being’ kerana beliau kini merupakan seorang ‘transgender’

Dalam pada itu, Nur Sajat turut menjelaskan dia kini gembira berada di Australia kerana negara itu bebas buat dirinya yang suka berpakaian ‘seksi’.
Kosmo! baru-baru ini, melaporkan Sajat bakal tersenarai dalam kalangan individu muflis di negara ini selepas pemfailan pemiutang dilakukan terhadapnya di Mahkamah Tinggi di sini – K! ONLINE
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,072
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
24,072
Reaction score
3,107
Points
266
Awards
1
Xbrani tunjuk depan. Kang nampak bende lain
 
This User is on vacation. Response time may be delayed. Vacation to Jan 25, 2022.

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Xbrani tunjuk depan. Kang nampak bende lain
Tu la.. bonjol kt dpn tu.. xleh byg bikini dpn bentuk V.. kt celah V tu telo terkeluar kiri kanan.. 😂
 

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,032
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,032
Reaction score
3,126
Points
261
Awards
1
Unfollow la ramai2 apa lg angpa duk ikut dia...apa daaa hahaha
 

fredo

Super Active Member
Messages
5,472
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,472
Reaction score
109
Points
83
Awards
1
mak aihhh...duduk thailand dah buat make over dah kot
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,353
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,353
Reaction score
17,676
Points
2,536
Awards
1

pelitaminyak

Super Active Member
gem
Messages
6,193
Joined
Aug 13, 2008
Messages
6,193
Reaction score
1,723
Points
151
Dalam senarai muflis, sikit Hari lagi kena halau le balik malaysia
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
gemgemgemgemgem
Messages
98,546
Paid Membership
Top Poster #3
Joined
Jun 3, 2013
Messages
98,546
Reaction score
15,811
Points
2,066
Awards
1
sajat dah mengganas di australia
aduhai
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,353
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,353
Reaction score
17,676
Points
2,536
Awards
1
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register