BTC USD 38,552.9 Gold USD 1,810.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Saintis cipta letupan Big Bang

Sponsored Post

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
terowong dier jauh giler, berkilomer kt bwh tanah, kalo x mmg partikel tu x dpt accelerate..
dlm buku tu jgk ader sebut institut kat geneva nie adalah org2 pertama yg guner internet, bknnyer org US.. xtau betul ke tak..

betul la tuh..world wide web pun datang dari dorang juga...kalu ikut kata2 yang sebut "membazir"..maka membazir la dorang buat www :)):))
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
betul ke protong collider tu boleh buat mesin masa?? boleh pergi ke masa hadapan ke?? atau masa silam??

kalu ikut apa yang aku faham..boleh jadi..tapi pergerakan masa tuh hanya sehala..sama ada ke depan atau ke belakang..:">:">
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
tolke nie...xcaye je...nak sukat suhu camne...awal la dorang dah retung...hurm

suhu yang dorang sebut tuh suhu emperikal je..cuba renung kejap..ada ke manusia sukat suhu di matahari..?
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,830
Reaction score
928
Points
176
dia pakai perisai jenis apa leh tampung suhu tu.. ???
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
mana2 thread pun ko asyik tulis

beta murka ... ~X(~X(

:-?:-?..MOD/Admin kasi jail budak nih..spamming hampir semua section/thread dengan ayat "beta murka"..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register