Saiful bukhari sering bersolat tahajud?

CG Sponsors




glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33


Saya tak berniat nak sokong sape2 dalam thread ni, ini adalah
gambar terbaru syaiful bukhari sewaktu ketibaannya di mahkamah,
cube korang perhatikan dahi saiful nih, nampak seperti tanda kesan
sujud, mungkinkah kerana dia selalu bangun malam(untuk bertahajud)
sepanjang menunggu perbicaraan? apa pun, Semoga kebenaran terbukti
kali ini.... wallahua'lam:)
 
Sponsored Post

junior27

Active Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
2,030
Reaction score
1
Points
25
no komen .... semoga mahkamah menjalankan perbicaraan ngan adil dan saksama...
 

ikhmal_ok

Super Active Member
Joined
Aug 15, 2009
Messages
8,894
Reaction score
180
Points
73


Saya tak berniat nak sokong sape2 dalam thread ni, ini adalah
gambar terbaru syaiful bukhari sewaktu ketibaannya di mahkamah,
cube korang perhatikan dahi saiful nih, nampak seperti tanda kesan
sujud, mungkinkah kerana dia selalu bangun malam(untuk bertahajud)
sepanjang menunggu perbicaraan? apa pun, Semoga kebenaran terbukti
kali ini.... wallahua'lam:)
Yang herannya banyak ulamak muktabar di Malaysia ni dahinya tak bertanda pun. Mufti n9 Syeikh Muntadzar clear je, tg Nik Aziz clear je, ust haron Din clear je, bekas mufti perlis Dr asri pun dahi clear tak bertanda punn.
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
kita tunggu jer mahkamah...seboleh nya seadil nya kalo salah tetap salah..jgn betul kata salah n salah kata betul..dunia lepas,kt akhirat belum tentu :)
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
beranggapan yg baik baik je :D
 

zool4

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2008
Messages
425
Reaction score
1
Points
15
peh ,bleh plak tnda tu sbgai judge.. ko nak wat pon bleh.. dlu member aku nak ngorat awek cun alim, die kate time solat je tekan kuat2.. tapi aku xkate saiful ni wat2, bgus la klu kuat solat.. tapi ustaz2 aku xde tnda pon..bukan ustaz aku je, ulamak2 dunia pun xde..yg ade tuh ade la..
 

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
Yang herannya banyak ulamak muktabar di Malaysia ni dahinya tak bertanda pun. Mufti n9 Syeikh Muntadzar clear je, tg Nik Aziz clear je, ust haron Din clear je, bekas mufti perlis Dr asri pun dahi clear tak bertanda punn.
Em satu pandangan yg berasas... tapi eloklah kita bersangka baik mungkin die mmg rajin bersolat tahjud dan sujud lama2.... walaupun aku sebenarnye mmg tak suke mamat nih :eek::eek:
 

ikhmal_ok

Super Active Member
Joined
Aug 15, 2009
Messages
8,894
Reaction score
180
Points
73
Ulamak muktabar yg rajin solat mana ada tanda kat dahi, dari ulamak PAS sampai ke guru tareqat suma tak bertanda dahi...
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
adakah tanda2 ni menjamin syurga seseorang?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register