BTC USD 39,792.2 Gold USD 1,862.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Saif rugi besar kerana Kareena

voda

Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 23, 2010
Messages
2,322
Reaction score
83
Points
35
hi_03.1.jpg

KATRINA KAIF yang merupakan aktres paling popular Bollywood dikatakan pesaing paling hebat Kareena Kapoor. Akibatnya, Saif Ali Khan dikatakan menanggung kerugian kerana sikap cemburu kekasihnya itu.

AKTRES Katrina Kaif merupakan pasangan serasi aktor Saif Ali Khan, malah mereka berjaya mendapatkan kutipan pecah panggung untuk filem Race pada tahun 2008.

Gandingan mereka untuk beberapa filem selepas itu turut membuahkan hasil yang serupa. Bagaimanapun, tiada lagi pembikin filem yang berjaya menyatukan mereka dalam mana-mana filem sejak kebelakangan ini.

Pelbagai persoalan timbul, antaranya mungkin mereka berdua tidak mendapat skrip filem yang bagus seperti Race.

Sungguhpun begitu, terdapat khabar angin yang mengatakan kekasih Saif sendiri iaitu Kareena Kapoor menjadi punca utama mengapa pasangan hebat Saif dan Katrina tidak dapat disatukan.

Jika dilihat daripada persaingan dalam industri perfileman Bollywood, Katrina merupakan pesaing terdekat Kareena dan mungkin dia merupakan orang yang mempengaruhi Saif supaya tidak bergandingan bersama Katrina.

Jika itulah kebenarannya, Saif menanggung kerugian yang besar kerana kini Katrina merupakan aktres yang paling popular di Bollywood. Dia masih muda dan boleh bergandingan dengan mana-mana aktor.

Sehingga kini belum ada sebarang pengesahan ataupun kenyataan daripada kedua-dua pihak mengenai khabar angin tersebut.
 

CG Sponsors
Top
Log in Register