Saham MAS (3786) 18 Julai jatuh 11% berikutan insiden #MH17

CG Sponsors




TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,075
Reaction score
20,950
Points
1,661
thread bagos

tt kalo ader badigol kuar tajuk ke wat lawak **** ke tlg repot k

pastu kowang nak subscribe thread btol2 gune funtion forum btol2

carik thread tools >> subscribe thread

post parking bkn cara nyer k
alright bos, thanks for remind :)cgrock
 
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
ni pandangan ak.

mcm yg kita tgk kt history channel, airline company yg terlibat kes mcm ni gila mampus nak bayar pampasan..

mmgla SC bole suspend trading, esok bila dah open balik confirm hancur
banyak ke kene bayar pampasan ?

bukan syarikat insurans ye yg bayar tu .
 

hum

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2009
Messages
5,483
Reaction score
94
Points
70
Boleh beli melalui cimb bank x? Atau kene beli melalui medium cam kenangan investment atau osk tu

.
Bli melalui cimb bank tak boleh, melalui cimb investment bank boleh
 

m_radd

Active+ Member
Joined
Aug 7, 2013
Messages
2,517
Reaction score
311
Points
41
mas jatuh lagi lah jwbnya...tunggu isnin...jgn beli pagi2 beli masa sesi kedua utk kaki2 kontra be careful haaa
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
MAS (3786) selepas catat kerugian RM1.15b

daily chart sehingga Jumaat 7 Mac


Isnin, 10 Mac 2014? Bincangkan
Sekarang berapa nilainya, minima boleh beli berapa banyak ye


Adakah boleh beli 1 lot= 1000 unit?


X berqpa pandai la bab saham ni


...
 
Last edited:

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
Tak berapa pandai bab saham,tp menarik
Maybe jatuh kot nanti
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,075
Reaction score
20,950
Points
1,661
Sekarang berapa nilainya, minima boleh beli berapa banyak ye


Adakah boleh beli 1 lot= 1000 unit?


X berqpa pandai la bab saham ni


...
tutup jumaat aritu 0.25sen

1 lot=100

wat masa ni elok perati je dulu. suspend trading utk kaunter ni for sure isnin nnt

kena bukak trading acc, cds acc kt mana2 investment bank..mbb,cimb,rhb-osk
 

bounty_hunter

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2013
Messages
2,603
Reaction score
1
Points
25
Kebiasaan nya kalau breaking news yg x elok, saham syarikat tu akan turun...
 

KSB

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2008
Messages
436
Reaction score
11
Points
15
tapi indikator graf dah bgtau awal signal downtrend..mcm tau2 lak ada kes ni..

mungkin kebetulan, pandangan aku
 

jade83

Active Member
Joined
Jan 7, 2012
Messages
1,676
Reaction score
176
Points
33
leh jatuh sampai paras bwh 0.10 seunit nmpk gaya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register