Saham MAS (3786) 18 Julai jatuh 11% berikutan insiden #MH17

CG Sponsors




TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,194
Reaction score
20,815
Points
1,661
Bro bole detailkan x maksud hancur hang td tu.. sori x pandai bab2 ni.. tp berminat nk beli.. kononnye nk grab peluang..
mungkin bole tggu 10 sen kot klo nak masuk.. :-?

tapi saham harga rendah selalu kena manipulate syndicate

ramai yg buang sbb takut drop gila2,

dan ramai jgk yg tggu peluang nak grab sebab confirm harga jatuh

-better wait n see..buat masa ni avoid dulu..financial result hancur, kes mh370 ni lagi..xsabar nk tggu isnin ni..suspend trading terus kot rasanya
 
Sponsored Post

myrul369

Super Active Member
Joined
Jun 10, 2010
Messages
6,179
Reaction score
11
Points
75
mungkin bole tggu 10 sen kot klo nak masuk.. :-?

tapi saham harga rendah selalu kena manipulate syndicate

ramai yg buang sbb takut drop gila2,

dan ramai jgk yg tggu peluang nak grab sebab confirm harga jatuh

-better wait n see..buat masa ni avoid dulu..financial result hancur, kes mh370 ni lagi..xsabar nk tggu isnin ni..suspend trading terus kot rasanya
Wow.. terbaek bro.. hang nk beli gak ke lot mas nnti.. agak nye bile yg ok utk beli.. tlg advice aku bro.. baru nk jinak2.. hope ade yg membantu
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
Boleh beli melalui cimb bank x? Atau kene beli melalui medium cam kenangan investment atau osk tu

.
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,194
Reaction score
20,815
Points
1,661
Wow.. terbaek bro.. hang nk beli gak ke lot mas nnti.. agak nye bile yg ok utk beli.. tlg advice aku bro.. baru nk jinak2.. hope ade yg membantu
isnin pagi kang kita sambung bincang
 

Sniper

Super Moderator
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
5,629
Reaction score
227
Points
78
thread bagos

tt kalo ader badigol kuar tajuk ke wat lawak **** ke tlg repot k

pastu kowang nak subscribe thread btol2 gune funtion forum btol2

carik thread tools >> subscribe thread

post parking bkn cara nyer k
 

KSB

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2008
Messages
433
Reaction score
9
Points
15
Buat masa ni bukan setakat mas ja merudum harga,banyak jugak kaunter lain yang drop..market tak menentu sket buat masa ni..so wait n see dulu..:)
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,194
Reaction score
20,815
Points
1,661
Torbaek bro.. nnti pape tlg update k.. dah bookmark thread ni.. tq :)cgrock
bursa index dijangka drop psl mh370 ni,kes anwar

tak pelik la klo airasia pun terpalit sama sbb ada sentimen org takut nak naik plane dh lepas ni :D

speculation kt msia ni mmg pelik2 sikit tapi still make sense..kita tggu isnin nnt
 
Sponsored Post
Top
Log in Register