sahabat sejati

CG Sponsors




sobrye78

Junior Member
Joined
Nov 8, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
kawan2 semua emmm cita sikit camner nak kenal sahabat sejati
 
Sponsored Post

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
bila baca tajuk nie teringat plak dgn member kiter.
Lynn nak cite sikit ler, Baby boy kiter nie ader G6PD,
So x leh sebarang ambik ubat, x leh mkn kacang parang & x leh dekat dgn ubat gegat @ racun nyamuk,
entah di mana silap nyer, 1 day dier jatuh sakit,
sampai dimasukkan di wad ICU. Doctor gi taw yg dier x der harapan, dan kalau perlu saluran darah utama akan ditebuk dah ditukar dgn darah baru.

Bagaikan terkena bom, sy blur dah terduduk gi tuh jaa,
cuma air mata jer yg keluar tanpa henti2, dah ler waktu tuh hubby kiter x sampai g. bila hubby dah sampai, doc suruh sign bermcm2 document.

Sy dah tak taw nak wat aper, so kiter pun sms dgn semua member yg ader kat h/phone lynn. x kira dier tuh buddist ker, india ker, islam ker & kristian ker...yg penting diorang pray utk baby lynn, sbb lynn percaya kalau kiter ikhlas berdoa, doa itu akan dimakbulkan. To be honest lynn ader gak member mat rempit, jual pil khayal & drugs addicted, tp lynn x kisah berkawan dgn diorg, yg penting kiter x ikut cam diorang dah ler dlm masa yg sama lynn ader gak tegur2.

Tp aper yg wat kiter terharu, member2 kiter passkan message tuh dgn member2 diorang yg lain & message tuh di passkan lagi, dan lagi dan lagi . Siap ader yg call dgn lynn, walaupun kami langsung x kenal antara satu sama lain. member2 lynn yg wat benda tak elok tuh pun ader gak call..
Berkat doa dari semua, baby lynn selamat...lynn bersyukur sgt2.

Until last week masih ader lagi yg tanya pasal baby boy lynn, bagi lynn kalau nak berkawan jgn pilih bulu, kiter berkawan biarlah ikhlas..sbb diwaktu susah,biasanya diorg ler yg akan support kiter dari blakang. walaupun bukan dari segi kewangan, tp akhirnya doa2 dari mereka nie lagi berharga..Pendek kata, bila berkawan biarlah dgn hati yg ikhlas..:):)

Buat member2 lynn yg mendoakan baby boy kiter (lynn taw ader yg melepak kat sini...hehehe...) thanks you so much...i luv u all:)cgrock:)cgrock
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
sahaBat sejati?

die akan kongsi masalah ngan kite dan sentiasa ada time susah n senang...
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
sahaBat sejati?

die akan kongsi masalah ngan kite dan sentiasa ada time susah n senang...
oooo...

gitu rupanya....:">:">:">:">

kalau inilah digunakan sebagai kayu ukur...

nampak gayanya, tiada lagi insan yg seperti itu disamping ku.....:">:">:">:">
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
oooo...

gitu rupanya....:">:">:">:">

kalau inilah digunakan sebagai kayu ukur...

nampak gayanya, tiada lagi insan yg seperti itu disamping ku.....:">:">:">:">
aku pun rasa camtue gak........sahabat tue memang la banyak.......
yg sejati tue cam dah pupus spisis tue........:((
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
sahabt sejati... buleh kekal ke?
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
aku pun rasa camtue gak........sahabat tue memang la banyak.......
yg sejati tue cam dah pupus spisis tue........:((
insyaAllah leh jumpe nnt....:">:">:">

tapi, diri sendiri yang perlu berbuat begitu terlebih dahulu....:">:">:">

xkn nk harap org jer....:">:">:">:">
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
insyaAllah leh jumpe nnt....:">:">:">

tapi, diri sendiri yang perlu berbuat begitu terlebih dahulu....:">:">:">

xkn nk harap org jer....:">:">:">:">
ko lom tau lagi banyak sahabat yg sejati nyer takder aku ada.......#:-S
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
kawan2 semua emmm cita sikit camner nak kenal sahabat sejati
ekekkekkeke

:">

cam kenal jerk gan bro sobrye nie...:">

sahabat sejati adalah sahabat yang tetiba hilang...:">

pastu tetiba muncil kembali dari zuhud....:">

kot laa tuan tanah....:">

:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register