To Sell Sabun Pencuci Bermutu Tinggi Pada Harga Kilang / Borong

CG Sponsors




ctnornabila

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
357
Reaction score
6
Points
15
Sabun pencuci kain yang berkesan untuk menanggalkan berbagai kotoran degil secara lembut.


Sabun Buatan Malaysia .KUALITI DIJAMIN PUASHATI 100%, HARGA BERPATUTAN...kerana dibeli terus dari kilang pengeluar.. Stok Alhamdulillah ...Insyaallah takde masalah

Ciri-ciri sabun -
a) menyahkan bau busuk pakaian dan mampu bertahan air tidak busuk walau direndam pakaian lebih dari sehari

b)dibungkus berat 5 Kg

c)Kurang buih tapi kebersihan yang menakjubkan untuk berbagai jenis kotoran degil. (Jimat Air)

d)Tiada sisa sabun akan melekat pada pakaian selepas jemuran/kering

e) Serbuk halus dari sabun biasa di pasaran. Mudah larut .

f) Tidak tajam/panas pada tangan

g) Harga jualan 5 kg =RM 15.00 sahaja

Lokasi Jualan : Cheng, Melaka Nilai/Sepang Negeri Sembilan dan CarBootSale Ayer Keroh Melaka

SMS/Tel Nabila : 017-2450939 atau En Rowan 017-6102404 untuk sebarang pertanyaan

Pengedar sabun diperlukan . Beli 10 beg ke atas Harga BORONG hanya RM 12 setiap beg ...
 
Last edited:
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
ini sabun macam sabun FAB ko..brand dio ni memang namo brand A ko?
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
adusss..ilang jojak ko.takpo..kito tunggu la tuan tanah ni..
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
kalo 1 kg-RM8 KENE brand yg bagus...ckp je brand ape
 

ctnornabila

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
357
Reaction score
6
Points
15
Salam..

Nama sabun memang kengkawan tak pernah dengar ...bukan sabun yang ada kat pasaran breeze/fab/top/biozip dll. Nih sabun keluaran syarikat bumiputra ..belum glamor lagi..tapi kualiti Nabila mmg boleh jamin 100% malahan ada pelanggan yang mengatakan bahawa ia setanding dgn sabun2 MAHAL syarikat2 MLM .. kalu nak sampel PERCUMA pun bolehlah contact Nabila .

Wassalam
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
Salam..

Nama sabun memang kengkawan tak pernah dengar ...bukan sabun yang ada kat pasaran breeze/fab/top/biozip dll. Nih sabun keluaran syarikat bumiputra ..belum glamor lagi..tapi kualiti Nabila mmg boleh jamin 100% malahan ada pelanggan yang mengatakan bahawa ia setanding dgn sabun2 MAHAL syarikat2 MLM .. kalu nak sampel PERCUMA pun bolehlah contact Nabila .

Wassalam
kalau gitu bagi taw jer lah nama sabun tuh....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register