To Sell Sabun daun jambu batu (Lelaki & Wanita)

CG Sponsors




Azienozie

Active Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
1,396
Reaction score
0
Points
20
SABUN DAUN JAMBU BATU



Sabun ni mmg NEW and CHEAP produk and i memang saje2 test sebab i percaya pada produk yg berasaskan bahan semulajadi ni and more i tertarik dgn benefit die yg ada tulis "mencerahkan kulit muka". Lagipun masa kecil2 dulu mak i selalu tenyeh daun ni bawah lengan i masa mandi,katanye kasi bau wangi.

Then i cuba la sabun nih,bau die mmg wangi sgt2,i baru buka packaging je da semerbak bau die,tu belum kne kat badan lagi.After i and abg iz (kawan sekerja) cube pakai bape hari,mmg terbukti sabun nih bagus,kulit jadi lembut lagi2 kat bhgian tangan,bau wangi die mmg kekal lama,muka i rase segar sgt and makin bersih (jimat tak payah beli pencuci muka lain), bintik-bintik hitam kat hidung memang sumpah hilang...and more sape yg ada jerawat badan mmg i suggestkan sabun nih,cubalah mmg berkesan...Anda juga boleh mendapatkan produk ini dr saya.



DAPATKAN PADA HARGA SERENDAH RM16.50
 
Sponsored Post

acHnuLL aDnan

Active+ Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
4,857
Reaction score
14
Points
35
biasanya..benda2 yg beraSaskan jamBu ni mmg eLok uTk muka..
 

Azienozie

Active Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
1,396
Reaction score
0
Points
20
Memang bagus ar,i kai kat muka,mula2 takut gak tp try and error je ar. Ok la baru 2 minggu i pakai muka bersih,bintik2 hitam kat hidung pun hilang...huhu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register