BTC USD 60,054.2 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sabah Cg Team :) :)

SISnoty

Banned
Messages
1,174
Joined
May 8, 2008
Messages
1,174
Reaction score
0
Points
20
SALAms.....to all members from sabahan.....This page to introduce ourself.. MAYBE we can know each other and then arrange time to gathering....HEHEEH...kasitau la dari mana.....keja di mana...BOLEH la kita berkenal-kenalan...MANAtau ada news yang boleh di SHARE bersama kan....APA-APA jak pun boleh saja....dibincang....HEHEHEH...

:)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post

OK....Aku dari TAwau...Keja swasta jak ..hehhe..banyak kali sudah apply gov tapi maybe xda rezeki....susah gak ni kalo teda kabel dalaman....Kawan aku yang ada kabel kuat..result kantoi pun boleh pi AUStralia...apa pun tu rezeki masing-masing kan.....Sapa-sapa senasib macam Aku sabar jee la...yeee..SAPO2 yang ada kabel kuat tu..tulung2 siorang ni...hehehehhe
 

HAI kris...PUTATAn???,,belah mana tu weyyy....
ahhahah....UDAH kawen 1..maksudnya ader 3 lagi la..hehheheh..( nak kena bakakuk ke???





Hai hai....

Nama: kris
Asal: Putatan
Kerja: Bisnes sendiri
Umur: 31 thn
Status: Berkahwin 1 :)paid
Tempat Tinggal: Putatan
Kereta : 4x2, 4x4 :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register