saat² mengahadapi maut di Zoo

CG Sponsors




building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
Ni kalo xsilap keratan akhbar pasal kes rakyat malaysia yang meninggal di Zoo Singapore. Innalillah...









 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
ffuuuyyoooo.........aper la keeper tue wat kat sana........
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
erk.

baru nk join elly g zoo. #:-S#:-S
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
sedih nye aku tgok..cari rezeki halal..die lebih mulia dari org yg scam org..inalillah..
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
abis putus tgn dia
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
tpkan aku tgk dia sengaja je nak ganggu rimau tu... (gambar dia angkat penyapu tinggi² tu) - maybe niat dia nak bergurau dgn rimau tu tp rimau tu bad mood (tgh lapar) tu yg kawan jadi lawan tu huhuhuhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register