BTC USD 42,197.9 Gold USD 1,774.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

saat² mengahadapi maut di Zoo

building

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
Ni kalo xsilap keratan akhbar pasal kes rakyat malaysia yang meninggal di Zoo Singapore. Innalillah...

pic30836.jpg


pic11020.jpg


pic24021.jpg


pic09374.jpg


pic04596.jpg
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
ffuuuyyoooo.........aper la keeper tue wat kat sana........
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
erk.

baru nk join elly g zoo. #:-S#:-S
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
sedih nye aku tgok..cari rezeki halal..die lebih mulia dari org yg scam org..inalillah..
 

alonso

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
abis putus tgn dia
 

building

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
tpkan aku tgk dia sengaja je nak ganggu rimau tu... (gambar dia angkat penyapu tinggi² tu) - maybe niat dia nak bergurau dgn rimau tu tp rimau tu bad mood (tgh lapar) tu yg kawan jadi lawan tu huhuhuhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register