[S.T.1.M] PANJANGKAN HAYAT TEMPOH SAH KREDiT ANDA UTK 1,2 TAHUN - JIMAT 20% -See More

CG Sponsors




ST1M

Reported SCAM activity. , Don't deal with this per
Joined
Apr 4, 2013
Messages
2,526
Reaction score
524
Points
76
TAHUKAH ANDA BAHAWA MAXIS & CELCOM ADA MENYEDIAKAN PAKEJ
MEMANJANGKAN TEMPOH SAH SIM KAD / BAKI KREDIT ANDA.


CHARGE HARGA PERBANDINGAN ADALAH SPT BERIKUT:

NORMAL PRICE DARI MAXIS/CELCOM:
MAXIS EXTENDED VALIDITY For 365 DAYS = RM33.00
CELCOM EXTENDED VALIDITY For 1 YEAR = RM30.00
CELCOM EXTENDED VALIDITY For 2 YEARS = RM50.00


HARGA @ S.T.1.M OFFER :
MAXIS EXTENDED VALIDITY For 365 DAYS = RM27.00:)cgrock
CELCOM EXTENDED VALIDITY For 1 YEAR = RM25.00:)cgrock
CELCOM EXTENDED VALIDITY For 2 YEARS = RM41.00:)cgrock


<= CELCOM 1 TAHUN





STEP EXTEND MAXIS 365 HARI TEMPOH SAH KREDIT

TEKAN *100#...
THEN PILIH '01' (SETERUSNYA) ATAU/DAN SELECT '6' (HOTLINK SPECIAL),
THEN SELECT '4' (VALIDITY),
THEN PILIH '2' (VALIDITY365),
THEN PILIH '1' (LANGGANAN SEKALI SAHAJA)


STEP EXTEND CELCOM 365 HARI TEMPOH SAH KREDIT

TAIP : EXP1
Dan send ke 28882
(RM30 will be deducted for 365 hari validity.)
atau
TAIP : EXP2
Dan send ke 28882
(RM50 will be deducted for 2years validity)


*** SEBELUM BUAT INI SEMUA....PASTIKAN ADA KREDIT MINIMUM.
BELI KREDIT HARGA MURAH KAT [email protected] NOW !! <= JIMAT 20% !!



SMS NOW if INTERESTED TO EXTEND YOUR VALIDITY






 
Last edited:
Sponsored Post

korum

Reported Scam Activity, Do not deal until issue re
Joined
Mar 27, 2012
Messages
3,655
Reaction score
0
Points
20
pelan celcom 1 malaysia bulehh x tt.?? berminat gak ni.. :D:D
 

atong

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2010
Messages
416
Reaction score
6
Points
15
ade pape syarat x tt klo nk extend warenti? kot2 kene menten bulanan rm1 kredit dlm tu...bgi details lebey skit...berminat ni....UOX dh expired...haha
 

ST1M

Reported SCAM activity. , Don't deal with this per
Joined
Apr 4, 2013
Messages
2,526
Reaction score
524
Points
76
pelan celcom 1 malaysia bulehh x tt.?? berminat gak ni.. :D:D
kita hanya bagi kredit (seperti yg syarat celcom mahu jugak rm30) utk langgan 1yrs.....cuma bayar pada kita je murah bbanding nilai rm30 iaitu hanya bayar rm25 utk kredit bernilai rm30.lepas dpt kredit .... buat macam biasa la...tekan *118# / *100# ..dan ikut arahan selanjutnya. lain2 hal dan permasalahan sila rujuk laman web telco masing2 di ruangan 'question & answer" atau di ruangan "Frequently ask question". that all
 

ST1M

Reported SCAM activity. , Don't deal with this per
Joined
Apr 4, 2013
Messages
2,526
Reaction score
524
Points
76
ade pape syarat x tt klo nk extend warenti? kot2 kene menten bulanan rm1 kredit dlm tu...bgi details lebey skit...berminat ni....UOX dh expired...haha
kita hanya bagi kredit (seperti yg syarat celcom mahu jugak rm30) utk langgan 1yrs.....cuma bayar pada kita je murah bbanding nilai rm30 iaitu hanya bayar rm25 utk kredit bernilai rm30.lepas dpt kredit .... buat macam biasa la...tekan *118# / *100# ..dan ikut arahan selanjutnya. lain2 hal dan permasalahan sila rujuk laman web telco masing2 di ruangan 'question & answer" atau di ruangan "Frequently ask question". that all
 

ST1M

Reported SCAM activity. , Don't deal with this per
Joined
Apr 4, 2013
Messages
2,526
Reaction score
524
Points
76
Tune talk dapat buat tak?thanks
TUNE TALK ada pakej setahun jugak ke? saya offer utk maxis ,celcom.kalau tune talk bawah maxis/celcom...maknanya boleh jugak lah.pls check with your service provider
 
Sponsored Post
Top
Log in Register