BTC USD 47,882.5 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell S.I.Y - Slim it yourself - berita best untuk yg gemuk, geleber, tak der cutting etc

ilarazali

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2008
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
Salam...Ini lah kisahku....


Ila rasa ramai jgk gang yang faham jerih perih berdiet. Macam mana rasa frust bila berat tak turun...sedangkan duit dilabur dah byk gilos!! Ila dah lalui berkali2....hinggakan kdg2 dah rasa naik malas dah nk layan kisah kegemukkan aku nih. Tapi kalau tak layan nnti risau plak makin menjadi2. Yer tak?? Nak tak nak layan laa jgk selagi mampu.... :((

Pasal ila seorang yg terlalu concern dgn soal diet nih, so selalu jgk laa ila dok view forum ttg diet, supplement diet laa..dr yg mahal hingga laa murah!! At last, ila buat percubaan terakhir utk try diet supplement.:">

Fortunately, semangat diet ku yg kian kendur tup2 jadi terbakar balik setelah ila try this produk...So ila decide nak ajak member2 try jgk apa yg ila dah try. Ila amik SIY. Jgn tak tahu baru try 7 hari berat ila ilang 4 kg.:)cgrock Kira hebat coz ila tak tension langsung . Dan sekarang, ila masih teruskan perjuangan diet dgn siy. Plan nak amik dlm 4 kotak jer. Ila perlu make sure berat 49kg atau dekat2 itu laa akan tercapai !!!:D

To all, jom try jugak.. Ila pasti banyak kisah gembira yang akan kita kongsi di sini. Saling memberi semangat antara sama lain dlm menjayakan misi diet kita.... :yahoo: Yang penting...saiz kita tukar. Baru laa yg disayangi makin sayang kat kita. Hidup pun lebih ceria coz badan kita lebih sihat setelah amik SIY nih. Haaa apa lagi ...jom try...:)):)cgrock:)cgrock

Leh sms ila utk more info... 0123982250 [email protected]
http://secretbeautyowner.blogspot.com
 
Sponsored Post

ilarazali

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2008
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
GAMBARBOTOLSIY.jpg

Siy day & night. Harga leh dirunding. Ila mmg jual under market coz misi ila nak ramai yang mencuba dan rasa!!!


Model SIY...Miss Ella dr 68kg ke 52kg. Just amik SIY 2 kotak. Perubahan yang menarik kan???
KF301107081.jpg



Picture364.jpg
 

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
citer sedih berbaur happy... hehheehe
 

ilarazali

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2008
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
Wow!!! Aku mmg minat bab2 slim nih. Suka try and error. Tapi still tak jumpa lagi. Cuma setelah berjumpa dengan SIY aku rasa something yg boleh diguna pakai, dijual dan dibanggakan!! :)cgrockMmmm ...best produk slim yg aku pernah cuba. That's why aku rasa gembira dan nak kongsi kegembiraan aku with other member yg mmg mengalami problem mcm aku....gemuk, bulat, chubby, montel, geleber, muka tua, sakit badan, gemuk lembik...gemuk air, lebor, rendang dan pelbagai term yg seangkatan dgnnya lah!!!! Hehehehehe...... :eek::eek:


PETIKAN DARI CATALOG S.I.Y

Untuk kali pertama dalam dunia produk-produk kelangsingan tubuh badan terdapat enam unsur paling berkesan yang diperkenalkan sebagai pati semulajadi pekat untuk mendatangkan keputusan yang hebat. S.I.Y adalah penghapus lemak degil yang paling kuat dan ia merupakan penggunaan penyelidikan teknologi dalam bidang kelangsingan tubuh badan. Ia adalah peristiwa pertama didunia dan ramai saintis telah mengakui bahawa ia merupakan penemuan produk kelangsingan tubuh badan yang paling hebat di alaf ketiga ini. Keputusannya nyata samaada anda mengidap masalah berat badan yang lebih,penakungan air,bertubuh badan besar,perut buncit atau anda hanya ingin menghilangkan beberpa kg/paun berat badan anda.


BAGAIMANA IA BERTINDAK ?

S.I.Y dihasilkan dari herba segar dan terbaik dengan 100% kesan semulajadi ,sejati dan terapeutik tanpa sebarang kesan sampingan.Persesuaian dan punca herba-herba telah ditentusahkan oleh BOTANIS dan FARMASIS. Selain itu, S.I.Y terletak dalam kawalan kualiti yang ketat di bawah pengawasan CGMP. Para penyelidik dapat mengabungkan 2 formulasi unik ( S.I.Y siang hari ) dan ( S.I.Y malam hari ) dengan setiap satu dari kandungan-kandungan aktif yang paling berkesan yang telah dirumuskan.S.I.Y dihasilkan melalui teknologi nano cecair CO2 kritikal, dan apabila ia digunakan ia dapat diserap oleh tubuh badan kita dengan serta-merta sementara kandungan aktifnya diserap oleh sel-sel dan dihantar kejantung. Kandungan aktif S.I.Y akan menanggalkan semua kelompok-kelompok lemak daripada tisu-tisu adipos dan menghapuskan selulit dan lemak-lemak lain sehingga kesemuanya dapat dihilangkan. INILAH CARA PENGURANGAN BERAT BADAN DALAM CARA SELAMAT DAN TAHAN LAMA.

Ramai yang mengidap berat badan yang berlebihan mengurangkan makan yang dimakan mereka, biasanya dengan mengambil pelawas detoksifikasi dalam kuantiti meningkat , pil-pil kurus, dan gantikan sajian (meal replacement) dan rawatan kelangsingan tubuh badan yang terdapat di pasaran. Kesemua ini kurang berkesan dan keputusannya mengecewakan serta menyebabkan ketidak stabilan psikologi . Setiap kalori yang diserap ditukar menjadi lemak . Sebabnya, tubuh badan mereka tidak dapat menghapuskan lemak dengan sempurna. Jenis-jenis rawatan yang di jalankan dalam keadaan tersebut kurang berkesan dan menyebabkan rasa putus asa dan menyakitkan hati.

Proses menguruskan badan mempengaruhi keadaan fizikal dan psikologi seseorang. S.I.Y memberikan anda kebebasan dan kawalan yang anda ingini. Penyataan ini munkin jelas, tetapi ia lebioh dari perkara asas. Penghapusan bergantung pada ransangan metabolisma anda. Dengan S.I.Y anda boleh boleh menghapuskan lemak degil, kesan-kesan lipatan dan lemak berlebihan dengan cepat. Dengan S.I.Y proses penyingkiranlemak di tubuh badan anda mencapai kapasiti maksima. Anda dapat hilang berat badan dengan cepat dan rata. Selain itu, S.I.Y menambah kadar penghapusan lemak dan toksin-toksin berbahaya.

S.I.Y membentuk badan anda dalam masa yang singkat dan mengekalkannya dalam masa yang panjang. Hanya dua botol sehari cukup untuk mendatangkan keputuan yang menakjubkan, dari hari-hari pertama, tubuh badan anda akan mengempis dan mula berubah. Sebenarnya anda dapat menyingkirkan lemak berlebihan dengan lebih cepat dan cekap dan tubuh anda dibersihkan dengan nyata. Sesuai untuk orang dewasa kecuali mereka yang mengandung, mengambil ubat atau rawatan dan remaja 15 tahun kebawah.

Semasa terapi S.I.Y dicadangkan langkah-langkah berikut, kurangkan makanan lemak dan karbohidrat tinggi seperti roti canai, donut, kuih koci kurangkan makanan bersantan seperti nasi lemak, pizza, ayam goreng dan coklat. Elakkan minuman manis, karbonat dan alkohol. Mesti minum 2-3 liter air sehari sebaik-baik nya dua botol besar air mineral. Kalau rajin bersenam lagi bagus, malas tak per..banyakkan berjalan dan buat kerja rumah....

Tak perlu menyekat nafsu anda nak makan macam2....! Makan je...tapi insyaallah anda takkan berjaya mkn banyak coz perut anda sendiri rasa kenyang!! So takkan rasa soal tension during diet time!!:)cgrock:)cgrock

Sebelum amik SIY...berat aku adalah 59.5kg!!! Takut oooo!! Pasal aku dah penah obes jadi aku mmg tahu betapa truk nya aku kalau aku gumok. Badan sakit sana sini...!!Jom join my mission.... berat ila sekarang 56.5kg setelah sekotak dgn siy. Itupun tak control mkn tau.....semua belasah!! Dengan ketinggian 153cm...berat ideal aku is just 49kg!! Berat paling berat aku penah cecah is 74kg. Aku just plan nak amik SIY MAKSIMUM 4 KOTAK JE. Cabaran aku dgn 4 kotak my weight must down dlm 49-25kg.... Let see!!! Watch out!!! Heheheheh!!! RM 198 SEKOTAK....berat yg kekal...tak yoyo like other supplement!!! Rega denganku mmg ada diskaun lagi yer!!

ADA YANG NAK TRY LEH TEPON ATAU SMS AKU ILARAZALI 0123982250
 

ilarazali

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2008
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
citer sedih berbaur happy... hehheehe

hai eizshah5...

citer ni mmg sedih juga. Coz tu laa bukti kelekaan ila. Tak ingat dan peka psl kecantikan badan. :(:)(( Suami ila slim dan kecik je. Jadi bila time besar tu mmg byk problem psikologi laa ila encounter. naik bengkek pun ada....
:mad::mad::mad:

Nak tak nak kena diet. at least ada perubahan dari dulu...:)cgrock
 

ilarazali

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2008
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
Ni plak ila nak kongsi my picture....


Aku satu ketika dahulu....


87765845422m.jpg
Diambil selepas aku dapat baby first. Baby pun baru dlm lingkungan 3 bulan gitu. Anak ila yg ni mmg lahir pun dah besar. 3.9kg. Ada naik sikit kg sebelum ada baby.




1_346764660l.jpg
Apa dah jadi pada aku kali ni?? Mmmm gambar yg paling aku tak suka tengok. Ni setelah aku ada anak 2. Mmmm time ni asben aku dah start komplen kisah gumok aku. aku dah jadi mcm mental je everytime hubby ckp psl ni. tader org yg tak tegur bdan aku time nih. tension!! Jadi ila pun start diet...Mcm2 ubat ditry....:(:)(( Berjaya jgk slim down dari 65kg leh turun 55kg. tapi bila aku tak diet sebulan lebih tahu2 berat aku jadi 59.5kg. Duit ni byk abis ni!! Laki aku pun dah bising!!!




1_469077661l.jpg
Yang ni diambil time mama nak pi haji bulan lepas. Time ni dah tahu ttg siy...tapi masih tak mau try. duit pun ada pokai sikit time nih!! berat time ni 59.5kg. aku mmg dah risau coz takut dia pindah ke angka 60kg. Fobia you!!!




07122008.jpg
Time ni baru nak start SIY. Mmmm tgk lengan ku yg besar tu. Jangan berani cari psl yer!! lengan gemuk tu kalau penumbuk sekali mmg sakit :)):)) Perubahan setelah Siy ni masih kabur lagi coz baru sehari ke duan hari ber siy....





Mmmm tunggu laa...ila akan upload gambar ila yg baru tak lama lagi. Rasanya ada perubahan jugak. Tak banyak sikit pasti ada....:)):)):)cgrock Bukan apa tau... buktinya banyak baju lama aku dah muat balik nak dipakai.Berat pun dlm ligkungan 56 je gitu..:)) Dok umh pun dah leh pakai baju fit2... Mmm baru laa asben aku terliur :)):)) Mmmm tapi pakai baju fit utk suami je yek!! Kat luar ...pakai laa yg longgar sikit. Takut lain plak storynya nnti :))
 

putra

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2008
Messages
645
Reaction score
4
Points
15
Aik??:-? Bukan dhde ke thread SIY ni? Makin bnyk plak saya tgk.

*Jgn mara aa tuan tanah. Troskan usaha anda.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Janagn post sini sana susah nak ikut nanti...customer pening tuan tanah pun pening...
 

ilarazali

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2008
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
Aik??:-? Bukan dhde ke thread SIY ni? Makin bnyk plak saya tgk.

*Jgn mara aa tuan tanah. Troskan usaha anda.

tak perasan plak. coklatnano is my friend anyway.... :D:D
 

ilarazali

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2008
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
Janagn post sini sana susah nak ikut nanti...customer pening tuan tanah pun pening...

:D:D eh pening ker?? ila lebih kepada testimoni & isi kandungan sendiri rather than guna yg dah ada byk2 tu. insyaallah.....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register