BTC USD 19,084.3 Gold USD 1,643.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

RZ Corporation Sdn Bhd (464438-H) (931127) - synbiz.net @ dchl.com.my

clorox_bersih

Legendary Member
gem
Messages
18,906
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
Itu aku cakap...org b*doh, tak tau ape2 pastu nak tunjuk pandai..ini namanya.. B*DOH SOMBONG...konsep pun tak tau ..pastu nak ajar org... Clorox, org2 macam dia ni biarkan dia terjun dgn labu-labunya...baru dia tau langit tu tinggi ke rendah...APa lagi clorox, gunakan kuasa hang untuk membersihkan otak budak ni...:eek: :eek:

hehe..sebelum menjadi kesan degil,clorox tak perlu digunakan,
cukup la sekdar axion jek:eek::eek::eek:

haha..memang,biarkan die terjun ngan labu2 nya,mmg ade lampu ajaib
yg bentuk labu pun:)):))
 
Sponsored Post

clorox_bersih

Legendary Member
gem
Messages
18,906
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
wooo.....gambar bile tu.....rally recognition ek??

ye betol..dimana aku dipaksa membeli tiket,
1 tiket aku,1 lagi untuk P..
hampeh..aku dah cakap aku takde P,
sume bz on dat day,but kene jugak beli tiketnye..
mmg hampeh...masuk hanya untuk hu ha hu ha,
terpekik2 macam orang kene histeria..
mmg hampeh:mad: :mad:
 

nizam4122

Fun Poster
Messages
125
Joined
Apr 14, 2008
Messages
125
Reaction score
0
Points
10
biasa la naga,weekend2 cmni,
mereka pasti ada program..
menghabis,habis dan habiskan duit je,
duit tak masuk2 lagi(takde P,xde network):D

aku dulu pernah gak mcm ni....bile time weekend jek ade la program2 bonanza derang....mane la ade mase nak balik kg ke....dating ke...
pastu program tak nak tempat cikai2....nak grand2....ni time posa ade la PROGRAM BERBUKA BERSAMA P ANDA.....P AKAN DAPAT HADIAH BILE DATANG...HADIAHNYE....PRODUK KECANTIKAN ESTEBEL...tu pun bagi sbb stok dah berlambak kat umah....:(scam
 

clorox_bersih

Legendary Member
gem
Messages
18,906
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
aku dulu pernah gak mcm ni....bile time weekend jek ade la program2 bonanza derang....mane la ade mase nak balik kg ke....dating ke...
pastu program tak nak tempat cikai2....nak grand2....ni time posa ade la PROGRAM BERBUKA BERSAMA P ANDA.....P AKAN DAPAT HADIAH BILE DATANG...HADIAHNYE....PRODUK KECANTIKAN ESTEBEL...tu pun bagi sbb stok dah berlambak kat umah....:(scam

hahaha..pastu hadiah sume dapat kat P, n then siap t-up lagi,
'HADIAH DISPONSOR OLEH bla bla bla,yg bernilai bla bla bla'
pastu partner sume sambut
wooooooooooooo....

uwek..tak habis2 nk menipu..kate je la,stok tak pakai yg bersepah kat rumah
:)):)):(scam :(scam :(scam
 

majapahit

Active Member
Messages
1,604
Joined
Jul 1, 2008
Messages
1,604
Reaction score
33
Points
30
aku cukup tak suka DCHL nih..pnah pi biz preview kat hotel federal KL dgn member. Kat situ takde batasan muhrim.
Semua laki pmpuan bcampur, yg islam... aku tgk selamber pegang2 tangan..siap joget lambak mickey dance lg..ya allah.ampunkan dosa umat2 ni..

haram tetap haram..
bisnes tidak boleh menghalalkan apa yg haram. ingatan buat semua umat islam kita.
 

khaisunizam

Junior Member
Messages
62
Joined
Mar 15, 2007
Messages
62
Reaction score
0
Points
6
hahaha hahaha sekali aku baca baru paham ader org yang cakap lintang pukang pasal dchl nie patutlah kena hemtam ..ok ok silakan lagi... aku baru jerk dak dak dchl datang ajak join biz dia... aku cakap tak mau tarak duit..if nak sponser free silankan wkakaka...
 

desmoquattro

Active+ Member
Messages
3,854
Joined
Nov 30, 2007
Messages
3,854
Reaction score
35
Points
40
hahaha..pastu hadiah sume dapat kat P, n then siap t-up lagi,
'HADIAH DISPONSOR OLEH bla bla bla,yg bernilai bla bla bla'
pastu partner sume sambut
wooooooooooooo....

uwek..tak habis2 nk menipu..kate je la,stok tak pakai yg bersepah kat rumah
:)):)):(scam :(scam :(scam

ala..baru bg syampoo rambut yang harga xmasuk akal tu pon lagi mau kecoh satu dunia - P dapat syampoo yang paling best kat dunia dengan harga RM120..pala ***** dia...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register