BTC USD 23,147.5 Gold USD 1,929.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

RZ Corporation Sdn Bhd (464438-H) (931127) - synbiz.net @ dchl.com.my

Sponsored Post

manleen

Active Member
Messages
1,150
Joined
Jan 15, 2006
Messages
1,150
Reaction score
1
Points
30
ayah man, nnti wat la open house utk ahli2 LB nie:p :p :p

Tahun ni dah pakat ngan PM buat open house sekali ngan dia untuk ubah gaya hidup sepadan dengan Bajet 2009.

So.. aku jemput semua rakyat Malaysia pi open house rumah aku bertempat kat rumah PM Pak Lah Putra Jaya hari raya ni.


Turut Mengundang:

Pak Lah dan Jean
Seisi Keluarga
018-9878398
 

freddynightmare

Junior Member
Messages
80
Joined
Mar 19, 2008
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
ok bro zul.. dchl tu ader lagi. (DCHL=taiwan punyer bile dah sampai malaysia jadi SYN) SYN adelah 1 network yang duk bawah DCHL.. RZ Corporation pulak adelah company yang didaftarkan untuk menggantikan SYN.. ok.. then lesen pulak.. lesen dibatalkan oleh banyak sebab.. xbayar cukai la ape la.. so aper masalah SYN ni aku pon xtau.. tp ade la masalah tu.. kite pon xtau.. mungkin duit tu xbawak faedah dalam malaysia.. dier salur duit ke taiwan ker.. xtau la sume tu..

bagi aku kawan ko tu amat² giler.. sorry to say.. but dier buat camtu sebab terikut sangat cakap dorang kat situ.. bro.. 1 perniagaan or sebenarnyer aper² pon la.. ko kene buat dari bawah.. start from below going to above.. sebab biase nyer when we start from above.. we will going to below.. just look and see him.. sebab saper yang masuk dalam fikiran dier dah xboleh ubah.. itu lah kekuatan SYN or LB or DCHL.. awek aku pon same.. just look n see.. aku dah join bisnes 3 tahun.. memang untung.. tapi untung² aku.. sebab aku menilai mane yang terbaik.. n sesuai ngan orang sekeliling kite (pelanggan)..

hahahha...
aku baru masuk nih...
lame aku x datang...
haloo BRADER, awat hang ni SENGAL sangat..
baik barang ko g pulangla...
aku malas cakap banyak,nanti ko panas dengan aku,
ko pegi laman web KPDNHEP, pastu kan kko p carik name
RZ CORPORATION TU...DAH DEKAT 3BULAN lesen dibatalkan..
memang sengal la ko ni...
muwahahaha
muwahahaha
kesian ko kene tipu...
 

clorox_bersih

Legendary Member
gem
Messages
18,906
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
BAIK....SANGAT BAIK....YESSS... ABAH KO! :(scam :(scam :(scam

BAIK...SANGAT BAIK...YESSSS LESEN DIBATALKAN

BAIK...SANGAT BAIK...YESSSS TIPU ORANG

BAIK...SANGAT BAIK...YESSSS PERGI AKPK

GREAT...FANTASTIC...FANTASIA..HAHAHA

GREAT...FANTASTIC...YESSS PEOPLE BANKCRUPT




wow..ramainye orang yg bakal menghadap AKPK..a lu pk la sendiri:)) :))
 

uTJoE

Active Member
Messages
1,292
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
haha.paling aku tak tahan kan naga,statement die

DCHL tu taiwan punya,bila masuk malaysia jadi SYN..
naga,aku nk gelak kejap la rasenye
:eek: :eek: :eek: :eek:
DCHL tu masuk malaysia pn tetap DCHL la bro..cume didaftarkan bawah name RZ Corp..
tu je..SYN tu organisasi a.k.a distributor under DCHL..aikk,kate da lame masuk,takkan the simplest concept ni pn tak tau..:eek:

mmg la steven yeam yg bawak masuk DCHL tu,tapi DCHL ttp DCHL..
adeh,ko g la kat galeri tu,ade ke tulis SYN??
kalu ko da ade network besa,n nnt ko nk buat grup ko sndri pn blh la..
MYN=mus 'yeam' network (aku tau orang kat sana fanatik ngan steven yeam tu)..
aku tak kesah la ko nk masuk ke ape,n aku tau ko kat sini,sbb ko da di brainwash utk protect SYN..hahaha..

Itu aku cakap...org *****, tak tau ape2 pastu nak tunjuk pandai..ini namanya.. ***** SOMBONG...konsep pun tak tau ..pastu nak ajar org... Clorox, org2 macam dia ni biarkan dia terjun dgn labu-labunya...baru dia tau langit tu tinggi ke rendah...APa lagi clorox, gunakan kuasa hang untuk membersihkan otak budak ni...:eek: :eek:
 

uTJoE

Active Member
Messages
1,292
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
haha.paling aku tak tahan kan naga,statement die

DCHL tu taiwan punya,bila masuk malaysia jadi SYN..
naga,aku nk gelak kejap la rasenye
:eek: :eek: :eek: :eek:
DCHL tu masuk malaysia pn tetap DCHL la bro..cume didaftarkan bawah name RZ Corp..
tu je..SYN tu organisasi a.k.a distributor under DCHL..aikk,kate da lame masuk,takkan the simplest concept ni pn tak tau..:eek:

mmg la steven yeam yg bawak masuk DCHL tu,tapi DCHL ttp DCHL..
adeh,ko g la kat galeri tu,ade ke tulis SYN??
kalu ko da ade network besa,n nnt ko nk buat grup ko sndri pn blh la..
MYN=mus 'yeam' network (aku tau orang kat sana fanatik ngan steven yeam tu)..
aku tak kesah la ko nk masuk ke ape,n aku tau ko kat sini,sbb ko da di brainwash utk protect SYN..hahaha..

Itu aku cakap...org b*doh, tak tau ape2 pastu nak tunjuk pandai..ini namanya.. B*DOH SOMBONG...konsep pun tak tau ..pastu nak ajar org... Clorox, org2 macam dia ni biarkan dia terjun dgn labu-labunya...baru dia tau langit tu tinggi ke rendah...APa lagi clorox, gunakan kuasa hang untuk membersihkan otak budak ni...:eek: :eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register